- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
Yine aklıma gelince yazarım inşallah rica ederimTeşekkür ederim canım,aklımda bulunsun inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine aklıma gelince yazarım inşallah rica ederimTeşekkür ederim canım,aklımda bulunsun inşaallah
A neden değiştirdiniz kiYok canım evi değiştirdik. O yüzden biraz yoğunduk
Sen bu net ile nasıl ders yapıyorsunnetim yine çok yavaş ya sağolsun :S
ya bi hevesle başlıyorum mesela okicam diyorum. 3. sayfaya gelince püff oluyorum. halbuki okumak cok guzel
simyaci demistin onu okicam inş :)fantastik oku yada polisiye:)
Stefan Zweig okuyabilirsin. Hem ince hemde sürükleyici kitaplarısimyaci demistin onu okicam inş :)
simyaci demistin onu okicam inş :)
Hayırlı olsun canım güle güle oturun yeni evinizdeYok canım evi değiştirdik. O yüzden biraz yoğunduk
Yok canım evi değiştirdik. O yüzden biraz yoğunduk
İlk duyuyorum bu kitapları hemen bakıyım biben Yerdeniz büyücüsü serisini de çok beğenmiştim çok hızlı okumuştum zuhalim:)
trendeki kızı da beğenmiştim:) onu bı günde okudum
Stefan Zweig okuyabilirsin. Hem ince hemde sürükleyici kitapları
koleksiyona kaydettim bakicam ins :)ben Yerdeniz büyücüsü serisini de çok beğenmiştim çok hızlı okumuştum zuhalim:)
İki haftada biter...çok sürükleyici kuzum...anna kareninayı kaç yılda okican
Trendeki kız on filmini izledim çok iyiydi yaaben Yerdeniz büyücüsü serisini de çok beğenmiştim çok hızlı okumuştum zuhalim:)
Trendeki kız on filmini izledim çok iyiydi yaaben Yerdeniz büyücüsü serisini de çok beğenmiştim çok hızlı okumuştum zuhalim:)
cesaret edemiyorum. incelerden başlamam lazım hocamİki haftada biter...çok sürükleyici kuzum...
Niyet Defteri harika kuzum...kendi iç dünyanda harika bir yolculuk yapıyorsun.Kişisel gelişim kitabi tavsiyesi alabilir miyim
Bebeğim Dostoyevski Beyaz Geceler ' le başla....cesaret edemiyorum. incelerden başlamam lazım hocam
şuana kadar okudugum en guzel kitapti desemBebeğim Dostoyevski Beyaz Geceler ' le başla....