20 günde okurum ama ne zaman okurum bilmiyorumanna kareninayı kaç yılda okican
benim cok cabuk sabrim bitiyor calci. bi fikrin var mi20 günde okurum ama ne zaman okurum bilmiyorum
Daha sürükleyici kitapları okuyabilirsin bencebenim cok cabuk sabrim bitiyor calci. bi fikrin var mi
Nazlı Erayı hiç bilmiyorum daha önce okudun mu nasll :)Size aldığım kitapları göstereyim
Eki Görüntüle 2728646
ya bi hevesle başlıyorum mesela okicam diyorum. 3. sayfaya gelince püff oluyorum. halbuki okumak cok guzelDaha sürükleyici kitapları okuyabilirsin bence
Ben de ilk defs aldım deneyeceğim. Arkadaşlar önerdi. Eğlencelik kitaplardan sanırımNazlı Erayı hiç bilmiyorum daha önce okudun mu nasll :)
Benim arkadaş kişisel gelişim kitaplarından başladı şimdi klasikleri okuyorya bi hevesle başlıyorum mesela okicam diyorum. 3. sayfaya gelince püff oluyorum. halbuki okumak cok guzel
bi ara çılgın türkler meshurdu okuyam dedim olmadı. dergi tarzi iyi oluyor amaBenim arkadaş kişisel gelişim kitaplarından başladı şimdi klasikleri okuyor
Kız o okunur mubi ara çılgın türkler meshurdu okuyam dedim olmadı. dergi tarzi iyi oluyor ama
Bu yılki hedefimi bitireyim bende Martın edene başlıcam inşallahBenim arkadaş kişisel gelişim kitaplarından başladı şimdi klasikleri okuyor
cin ali nasilKız o okunur mudaha basit daha basit
Kişisel gelişim kitabi tavsiyesi alabilir miyimBenim arkadaş kişisel gelişim kitaplarından başladı şimdi klasikleri okuyor
Oğlumun levent serisini hediye edebilirimcin ali nasil
Tam olurcin ali nasil
En son Beyhan Budak okudum. Beğendim. Tavsiye ederim. Okumadı isen nlp var oğuz saygın ilk onu okumuştum o da güzeldiKişisel gelişim kitabi tavsiyesi alabilir miyim
Yok canım evi değiştirdik. O yüzden biraz yoğundukPeki neden iş güç mü
Teşekkür ederim canım,aklımda bulunsun inşaallahEn son Beyhan Budak okudum. Beğendim. Tavsiye ederim. Okumadı isen nlp var oğuz saygın ilk onu okumuştum o da güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?