• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

miyop olmak

Benim miyopum 14 derece
Miyop derecesi dusuk olanlar haline sukretsin lutfen:KK45:
Benim gozluk canlarim parmagim kadar kalin:KK45:
Lazer de olmuyor gittim olabiliyor muyum diye ama mumkun degilmiş (retinam ince)

Benim miyopum 14 derece
Miyop derecesi dusuk olanlar haline sukretsin lutfen:KK45:
Benim gozluk canlarim parmagim kadar kalin:KK45:
Lazer de olmuyor gittim olabiliyor muyum diye ama mumkun degilmiş (retinam ince)
Benimde 8 banada olmaz dedi astigmatim yuksekmis
lens gozluk idare ediyorz:(

Ne yazıkki senelerdir beklediğim gün geldi sanarken dün doktora gittiğimde daha kötüsünü duydum. gözlerim 6.30du son bir kaç yıldr tam hazırım derken doktora gittiğimde gözlerim 7.25 olmuş. kornea kalınlığı iyi ama derece yükseliyormuş. doktor lazer olamazsın dedi ve daha kötüsü normal doğum yapamazsın, ağır kaldırma, kafana darbe alma, herhangi bir ıkınmada zorlanmada retinanın yırtılma tehlikesi var dedi. lazerden ziyade normal doğum yapamayacak olmam benı çok üzdü. şuan evlenicek olduğum adamla hep evliliğimizde oğlumuzun doğumunda elimden tutacak hayalleri varken hepsi yarıda kaldı. doktor öyle söyleyince babam kızım abileriyle halı sahada maç yapıyor bir tehlikesi var mı dedi cok koşmasın dedi. bir maç yaparken ne kadar koşabilirsinki de bana çok koşma dedi. şaka gibi geliyor. Ben aynıymış gibi hareket ediyorum dikkat edecek bir şeyim oldugunu konduramıyorum kendime. ama ailemin, erkek arkadaşımın bana davranışları o kadar değiştiki ben böyle olmasını istemiyorum. Allahım tün herkesin şifasını versin.

Ne yazıkki senelerdir beklediğim gün geldi sanarken dün doktora gittiğimde daha kötüsünü duydum. gözlerim 6.30du son bir kaç yıldr tam hazırım derken doktora gittiğimde gözlerim 7.25 olmuş. kornea kalınlığı iyi ama derece yükseliyormuş. doktor lazer olamazsın dedi ve daha kötüsü normal doğum yapamazsın, ağır kaldırma, kafana darbe alma, herhangi bir ıkınmada zorlanmada retinanın yırtılma tehlikesi var dedi. lazerden ziyade normal doğum yapamayacak olmam benı çok üzdü. şuan evlenicek olduğum adamla hep evliliğimizde oğlumuzun doğumunda elimden tutacak hayalleri varken hepsi yarıda kaldı. doktor öyle söyleyince babam kızım abileriyle halı sahada maç yapıyor bir tehlikesi var mı dedi cok koşmasın dedi. bir maç yaparken ne kadar koşabilirsinki de bana çok koşma dedi. şaka gibi geliyor. Ben aynıymış gibi hareket ediyorum dikkat edecek bir şeyim oldugunu konduramıyorum kendime. ama ailemin, erkek arkadaşımın bana davranışları o kadar değiştiki ben böyle olmasını istemiyorum. Allahım tün herkesin şifasını versin.
bnde de normal doğumdan sonra oldu. 0.50 idi küçüktü gözlük verdi ama kullanamadım tekrar gitmem lazım büyük ihtimal yükselmiştir de hadi hayırlısı bakalım

bnde de normal doğumdan sonra oldu. 0.50 idi küçüktü gözlük verdi ama kullanamadım tekrar gitmem lazım büyük ihtimal yükselmiştir de hadi hayırlısı bakalım

Cok dikkatli ol ihmal etme ama 2nin altindaysa da gözlük takma. Ne kadar takarsan göz alışıyor ve daha fazlasını istiyor

Yanında astigmat da varsa tadından yenmez.
Uzaktan herkes herkese benzer, kimseyi tanıyamazsın. Bu yüzden de yanlış anlaşılmalara maruz kalırsın, örneğin:
"Ay bugün falancayı gördüm tee karşıdan, o beni görmemiş gibi davrandı, yanından geçerken bile dönüp bakmadı, bunun burnu büyümüş zaar"

sayısızca minibüs otobüs kaçırdığım veya yanlış bindiğim için okula/işe geç kalmama sebep olan şey. Senden nefret ediyorum!
yazın sıcakta terlersin kışın kapalı alanda buharlaşır.

23 yasimda miyop oldum. Tibben mümkün mu bilmiyorum inanin ama oldum 0.50 de olsa :D ama yaklastiginda okuyabiliyorsun daha iyi.
Astigmatim var yillardim. Ikili iluclu hatta besli onlu falan görüyorum gecmiyor da kornea egriligi :/

Back
X