- 20 Ocak 2010
- 45.333
- 154.826
- 43
-
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Gece körlüğü bende sonradan olustu, sanırım yaş büyüdükçe miyoplarda oluyormus.Size şimdi eşimden bahsedeyim şükredin fazla dram seviyorsunuz galiba.
Eşimde gece körlügü ve görme alanı daralması var yanlardan görmuyor karanlikta goremiyor ekstra -7 miyop ama yaşamına devam ediyor dr ona kör olucaksın dediği halde kendisi hava alan lenslerden kullaniyor bi tedavi umudu cikar diye göze dokundurtmuyoruz yoksa şimdiye cizdirtmiştik çok istiyorsanız çizdirin ve şükredin biraz
Ben de 23 yıldır :))Umarım yakında akıllı lensler erişilebilir olur . Hatta zoom bile yapabilse keşke lensler . Acayip güzel olur .
Ben artık cennette isteyeceğim gözlüksüz yaşamayı muhtemelen. 23 yıldır gözlük kullanıyorum . Çizdiremiyorum da , keratokonus varmış . Astigmatta var , miyopta var . Bu günüme şükürŞu bilim insanları Mars için harcayacakları enerjiyi keşke bu konuya harcasa .
Hayır o öyle birşey değil akraba evliliğinden kaynaklaniyor ufakken zaten anlasılmiyor zamanla ilerledikçe farkediliyorGece körlüğü bende sonradan olustu, sanırım yaş büyüdükçe miyoplarda oluyormus.
Hadi ya. Ben nöreyim bibi bilmiyorum, doktora gitmem lazim mi çözümü var mi ne yazmıştın yukarda bi daha bakayim bi.Hayır o öyle birşey değil akraba evliliğinden kaynaklaniyor ufakken zaten anlasılmiyor zamanla ilerledikçe farkediliyor
Dra gitmen lazım ama şu anda tam bir tedavisi yok kök hücre tedavisi yapan bi prof kadin var ilerlemeden yaptirmak lazım bizde yaptıricazda baya masraflı şu anlik bekliyoruz o yüzdenHadi ya. Ben nöreyim bibi bilmiyorum, doktora gitmem lazim mi çözümü var mi ne yazmıştın yukarda bi daha bakayim bi.
Aksam dışarı cikamaz oldum cocukla, ödüm kopuyor önümü göremeyince.
Sag olasin bilgi verdiğin icin.Dra gitmen lazım ama şu anda tam bir tedavisi yok kök hücre tedavisi yapan bi prof kadin var ilerlemeden yaptirmak lazım bizde yaptıricazda baya masraflı şu anlik bekliyoruz o yüzden