İlerde zararı olur mu acabaLazerle goz numarasini sifirliyorlar ve gozluk kullanmayi birakiyorsun. Goz cizdirme dedikleri bu oluyor.
Herhangi bir zarari yok uygun sartlarda yapildiginda. Kornea kalinligi cok onemli bir de ilerlemenin durmasi.İlerde zararı olur mu acaba
Gozun retina kalinligini olcup yapiyorlar. Cok yuksek numaralarda lazer uygulanmiyor. Tavsiyem bir yerle kalmasin. Bir kac doktora gidip ondan sonra lazer ameliyati uygunsa olsun. Bende lazer olmak icin gittim ama uygun olmadigi icin mercek takildi iyiyim su an ama ilerde herhangi bir sorun cikarmi bunu bilemeyiz.İlerde zararı olur mu acaba
Kaç numaraydı çizdirdiğinizde?10 yıl oldu çizdireli bir sorun yaşamadım
Çok teşekkür ederim , ilerde mesleğini yapamamaktan bile korkuyor, aynen iletcem kndisinineGozun retina kalinligini olcup yapiyorlar. Cok yuksek numaralarda lazer uygulanmiyor. Tavsiyem bir yerle kalmasin. Bir kac doktora gidip ondan sonra lazer ameliyati uygunsa olsun. Bende lazer olmak icin gittim ama uygun olmadigi icin mercek takildi iyiyim su an ama ilerde herhangi bir sorun cikarmi bunu bilemeyiz.
Tekrar ilerleme gibi bi durum oldu mu10 yıl oldu çizdireli bir sorun yaşamadım
Malesef 20 22 yasina kadar ilerleme devam ediyor yasiniz kac bilmiyorum ama bu ilerleme durdurulamiyor. Kendiliginden durmasini beklemekten baska care yok.Bende miyopum sürekli ilerliyor numaramnasıl durur ki ilerlemesi
Kaç numaraydı çizdirdiğinizde?
Sanırım 23yaşındaydımTekrar ilerleme gibi bi durum oldu mu
Ben 24 yaşımı doldurcam zaten 22 yaşında hamilelikte bozuldu gözümMalesef 20 22 yasina kadar ilerleme devam ediyor yasiniz kac bilmiyorum ama bu ilerleme durdurulamiyor. Kendiliginden durmasini beklemekten baska care yok.
Kolay bi işlem miydi zorlandınız mı işlem sırasında ve sonrasındaSanırım 23yaşındaydım
4.75di miyop
Suan sanırım 0.50gibi ilerleme var.
işlem 5 dakika sürüyor.Kolay bi işlem miydi zorlandınız mı işlem sırasında ve sonrasında
Dogustan gelen goz bozukluklari damarlarin gelisimiyle 20 yaslarda ilerlemiyor. Ama sizin ki nasil hamilelikte cikti anlamadim. Ilk defa boyle bir sey duydum. Ilerleyen yaslarda genellikle hipermetrop olur insanlar.ilerlermeniz durmadan herhangi bir mudahalede bulnumayin bence lens kullanin durana kadar. Durduktan sonra ameliyat olursunuz insallah.Ben 24 yaşımı doldurcam zaten 22 yaşında hamilelikte bozuldu gözüm
Mercek olayını anlatır mısınız?Gozun retina kalinligini olcup yapiyorlar. Cok yuksek numaralarda lazer uygulanmiyor. Tavsiyem bir yerle kalmasin. Bir kac doktora gidip ondan sonra lazer ameliyati uygunsa olsun. Bende lazer olmak icin gittim ama uygun olmadigi icin mercek takildi iyiyim su an ama ilerde herhangi bir sorun cikarmi bunu bilemeyiz.
Goz bebeginde milimetrik kesi ile giris yapip lense benzer bir mercegi goz icine yerlestiriyorlar. Cok kolay bir ameliyat ama biraz maliyetli.Mercek olayını anlatır mısınız?
Bildiğim kadarıyla miyop doğuştan olabildiği gibi sonradan da olabiliyor. Teşekkürler bende öyle yapıyorum zaten.Dogustan gelen goz bozukluklari damarlarin gelisimiyle 20 yaslarda ilerlemiyor. Ama sizin ki nasil hamilelikte cikti anlamadim. Ilk defa boyle bir sey duydum. Ilerleyen yaslarda genellikle hipermetrop olur insanlar.ilerlermeniz durmadan herhangi bir mudahalede bulnumayin bence lens kullanin durana kadar. Durduktan sonra ameliyat olursunuz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?