- 13 Şubat 2024
- 484
- 216
- Konu Sahibi MehmetinAnnesii
Rahim içinde 7.5mm miyomum var ve gebe kalmak istiyorum.benim gibi miyomu olan var mı? Nasıl bir yol izlediniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sulu ultrason yapalım dedi ona göre amelyat yapabiliriz dediBenim rahmin içinde değil dışında. İlk gebeliğimde bir sorun yaşamadan hamile kalmıştım. Doktorunuz ameliyat falan önerdi mi peki?
Dışında olması iyi içinde olunca gebeligede sorun oluyormuş çok geçmiş olsun peki bir tedavi aliyormusunuzBenim rahmin içinde değil dışında. İlk gebeliğimde bir sorun yaşamadan hamile kalmıştım. Doktorunuz ameliyat falan önerdi mi peki?
Çok geçmiş olsun banada sulu utrason yapalım ona göre amelyat dedi ama yaşımdan dolayı bekle derdim ama yaşın küçük değil amelyat olabilir dedi işte şimdi adet olacağım adet bitiminde sulu ultrason yaptıracağım ben iki doktora gittim biri bişe olmaz amelyata gerek yok dedi biri işte sulu utrason dedi yaşım 39.napcam bende bilmiyorum pkoda varRahim içinde 3 cm miyomum var benim üç doktora gittim 2 tane doktor ameliyat yapmam önce gebelik dene doğumda duruma göre alırız dedi bir tane doktor da kesinlikle ameliyat dedi hamile kalamazsın kalsan bile düşer dedi ağlayarak çıktım ama ben şuan ameliyat olmayı düşünmüyorum ilaçla da tedavisi malesef yok işimiz Allaha kalmış gibi sana ne dedi doktorun?
Sulu ultrason yapalım dedi ona göre amelyat yapabiliriz dedi
Dışında olması iyi içinde olunca gebeligede sorun oluyormuş çok geçmiş olsun peki bir tedavi aliyormusunuz
Rahmin içine serum fizyolojik verip ultrasona bakılıyor Muş daha ayrıntılı görünüyor Muş rahim iciO nasıl oluyormuş ilk defa duydum.
Sulu ultrason ilk defa duydum bana böyle bir şey demediler istemediler benim yaşım 30 gittiğim 2 doktor da ameliyat gerek yok şuan dedi sadece 1 tanesi ameliyat dedi bende o yüzden düşünmüyorum ama doktorlar rahim içindeki miyom hamileliğe engel diyor malesefÇok geçmiş olsun banada sulu utrason yapalım ona göre amelyat dedi ama yaşımdan dolayı bekle derdim ama yaşın küçük değil amelyat olabilir dedi işte şimdi adet olacağım adet bitiminde sulu ultrason yaptıracağım ben iki doktora gittim biri bişe olmaz amelyata gerek yok dedi biri işte sulu utrason dedi yaşım 39.napcam bende bilmiyorum pkoda var
Çocuğum var ama ikinci evliliğim ondan ikinci çocuk istiyorum ve yaşımda küçük değil.amelyat bende şuan istemiyorum ama bikac doktora daha gideceğim.cok geçmiş olsun çikolata kisti için tedavi aliyormusunuzSormayın miyomum sıkıntı değil de çikolata kistim varmış keşke bir tane daha miyomum olsa miyomum 1 yıl önce 6.5 cmdi şimdi 3 cme düşmüş. Küçülebiliyor. Bilmiyorum çocuğunuz var mı veya istiyor musunuz ama hemen ameliyat olmayın bence
Rahim içinde 7.5mm miyomum var ve gebe kalmak istiyorum.benim gibi miyomu olan var mı? Nasıl bir yol izlediniz
Benimki de yaştan dolayi bekleme diyor yani sıkıntı. Rahim içini net görmek için sulu ultrason dedi . Ne zor islerSulu ultrason ilk defa duydum bana böyle bir şey demediler istemediler benim yaşım 30 gittiğim 2 doktor da ameliyat gerek yok şuan dedi sadece 1 tanesi ameliyat dedi bende o yüzden düşünmüyorum ama doktorlar rahim içindeki miyom hamileliğe engel diyor malesef
Miyomunuz nasıl küçüldü bir şey kullandınız mı yeşil çay küçültüyor diye duymuştum ama hiç denemedim miyom ne kadar küçülürse hamile kalma şansı o kadar artıyır sanırımSormayın miyomum sıkıntı değil de çikolata kistim varmış keşke bir tane daha miyomum olsa miyomum 1 yıl önce 6.5 cmdi şimdi 3 cme düşmüş. Küçülebiliyor. Bilmiyorum çocuğunuz var mı veya istiyor musunuz ama hemen ameliyat olmayın bence
Haklısınız bikac doktora daha gideceğim bi doktor hiç onemsemedi bileBu durum herkeste çok farklı. Uzmana danışmalısınız. Rahmin tam neresinde olduğuda çok önemli.
Haklısınız bikac doktora daha gideceğim bi doktor hiç onemsemedi bile
Çocuğum var ama ikinci evliliğim ondan ikinci çocuk istiyorum ve yaşımda küçük değil.amelyat bende şuan istemiyorum ama bikac doktora daha gideceğim.cok geçmiş olsun çikolata kisti için tedavi aliyormusunuz
Hiii yani belki çok sayıda miyomumuz olabilir çok geçmiş olsun şimdi peki durumhnuz nasıl gebe kalmak istiyormusunuzEvet gerçekten miyom insanı her anlamda rahatsız ediyor. Ben açık miyom ameliyatı oldum 2022de.
İlk gittiğim doktor 3 tane demişti sonradan 12 tane çıkardılar