CANIM MERHABA
benım de mıyomum vardı , devlet hastanesınde ogrendım ama soylerken onemlı bısı degıl dedı. ama benım ıcım rahat etmedı herkesın tavsıye ettıgı evımın yakınında bır doktora gıttım. o da 6 ay dene ne acelen var dedı. mıyomum 1,5 cm dı.ama ben bu sıteden mıyomu olan kadınları ınceledım. ozellıkle rahım ıcındekıler hamıle kalmayı zorlastırabılıyor hatta dusuge bıle neden olabılıyormus. bende cok uzuldum ve hemen mıyom konusunda en kapsamlı hastanelerı arastırdım. ıcınde ıstanbulda cerrahpasayı gordum vee randevu ayarladım. bır profosor benı gordu ve dıger doktorlar gıbı muallakta kalır sekılde degıl gayet net bır sekılde dedı kı "dogurganlıgı etkıler almak dogru olur " dedı. Allah ıma sukurler olsun aldırdım , ertesı ay sogan suyu uyguladım .
yıne bır mıyomum cıkmıs sanırım ama bu rahım dısında. rahım dısındakı mıyomlar onemlı degılmıs. yanı hamılelıgı etkılemıyor. nıtekım etkılemıyor da. . sahıt oldum :) umarım tez vakıtte dogru doktorda dogru teshısı alıp tez vakıtte bebıs alırsın kucagına ınsallah . :)