Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ikinci hafta kontrol oldum ancak birdaha çağırmadı komtroleHibele ameliyattan 1 hafta sonra gittim.ozaman 1 ay sonra görüşelim dedi canım
Bu yöntemi tercih etmenizin sebebi nedir?ben hiç duymadımda bu yöntemi.Rabbim yardımcınız olsun.inşaALLAH aradığınız hekim ve hastaneyi bütcenize göre bulursunuzDoktor konusunda hala kararsızım.Prof.Gürkan ARIKAN ile görüştüm ve miyom için Magnet rezonans rehberliğinde ses dalgalarının fokuslanması (high-intensity focused ultrasound guided by magnetic resonance (MR-HIFU) işlemi yani akustik tedavi yöntemini yurt dışında yapıyormuş ve pahalıya gelir dedi. Ankara'daki başkent hastanesinde önerebileceğiniz duyduğunuz bildiğiniz bir doktor var mı? Yaşadığım ile yakın olması sebebiyle soruyorum.
Bu yöntemi tercih etmenizin sebebi nedir?ben hiç duymadımda bu yöntemi.Rabbim yardımcınız olsun.inşaALLAH aradığınız hekim ve hastaneyi bütcenize göre bulursunuz[/QUO
Amin İnşallah. Bu yöntem ameliyatsız kan ve acı yok ama yaptırmak da imkansız görünüyor.
Türkiye'de yapan yokmuymuş arkadaşım? Iyice araştır istersenDoktor konusunda hala kararsızım.Prof.Gürkan ARIKAN ile görüştüm ve miyom için Magnet rezonans rehberliğinde ses dalgalarının fokuslanması (high-intensity focused ultrasound guided by magnetic resonance (MR-HIFU) işlemi yani akustik tedavi yöntemini yurt dışında yapıyormuş ve pahalıya gelir dedi. Ankara'daki başkent hastanesinde önerebileceğiniz duyduğunuz bildiğiniz bir doktor var mı? Yaşadığım ile yakın olması sebebiyle soruyorum.
Canım sen regl dönemindeydin yanlış hatırlamıyosam.ondan olabilir.yapışıklık belirti vermez ama enfeksiyon olcağınıda zannetmiyorum.doktorunu bi ara istersen için rahatlar.benimde ameliyattan sonraki ilk regl dönemim bitti bugün.hala kasıklarımıda hafif ağrılar hissediyorum ama dediğim gibi regle bağlıyorumKızlar ameliyatımın 2.ayındayım dünden beri kasık ağrım var
Umarım kötü bişey yoktur yapışıklık enfeksiyon olsa belirtileri olurmu acaba?
Reglin 6.günü kanamam neredeyse bitti gibiCanım sen regl dönemindeydin yanlış hatırlamıyosam.ondan olabilir.yapışıklık belirti vermez ama enfeksiyon olcağınıda zannetmiyorum.doktorunu bi ara istersen için rahatlar.benimde ameliyattan sonraki ilk regl dönemim bitti bugün.hala kasıklarımıda hafif ağrılar hissediyorum ama dediğim gibi regle bağlıyorum
Bence yoktur canım endişelenmeReglin 6.günü kanamam neredeyse bitti gibi
Hiç anlamadım ağrım sızım fazla yoktu reglin ilk günü oldu sadece
Umarım ciddi bi sorun yoktur
Geçmiş olsun canım.kntrole gittiğin zaman belli olur hızlı büyüyüp büyümediği.benimki hızlı büyümedi ama tüplerime baskı yaptığı için aldırmam gerekti.yerleştiği yerde çok önemli.doktoruna evleneceğin zamanı da söyle ona göre takip eder seni.eğer sıkıntı yaparsa sanırım küçük diye kapalı ameliyat olursun çabucak kurtulursun.Ben de aranıza katıldım, 3 ay önce rahmimde bir buçuk cm miyom görüldü, önümüzdeki hafta kontrolüm var umarım büyümemiştir. Evlenmeme bir yıla yakın süre var, o sürede büyür mü, hamilelikte sorun yaşar mıyım, kafam çok karışık.
Hoşgeldin aramıza canım umarım büyümez miyomun öylece durur yerindeBen de aranıza katıldım, 3 ay önce rahmimde bir buçuk cm miyom görüldü, önümüzdeki hafta kontrolüm var umarım büyümemiştir. Evlenmeme bir yıla yakın süre var, o sürede büyür mü, hamilelikte sorun yaşar mıyım, kafam çok karışık.
Yazarsın canım neler dediğini.inşallah herşey yolundadır.bide şu bizim özel meseleyi sorarmısın.normal zaman nedir diye.benim kntrole daha çok var.Bende yarın doktor kontrolüne gidiyorum bu arada kızlar
He canım benim doktorum izmitteYazarsın canım neler dediğini.inşallah herşey yolundadır.bide şu bizim özel meseleyi sorarmısın.normal zaman nedir diye.benim kntrole daha çok var.