Merhaba Asyacan, şimdiden geçmiş olsun birdaha hiç tekrarlamasın inşallah... Ben 40 gün önce Laparoskobi ile bir tane 14cm ve birkaç tanede daha küçük miyomlarımı aldırdım. İşte tecrübelerim Birkaç gün Öncesinde kan testi, kalp grafisi ve Ciğer filmi çektirdim. Ameliyat günü sabah hastaneye yatışım yapıldı. Bir tane iğne Yaptılar ve 10 gibi odadan aldılar. Benim ameliyatım 4,5 saat sürdü oldukça uzun ama korkma hiç birşey hissetmiyorsun uyanana kadar :) uyandıktan sonra omuz ağrım oldu çok fena hemşireler sıcak su torbası verdi müthiş iyi geliyor tavsiye ediyorum. Ne kadar çok yürüyüş yaparsan o kadar iyi, bağırsaklar daha çabuk iyileşiyor ve rahatlıyorsun. O gün yemek yiyebiliyorsun hastanede sürekli Ağrı kesici Yapılıyor ve çok rahat geçti. Ertesi günü eve taburcu oluyorsun. Biraz dinlenmen gerek birkaç hün iş yapmamalısın, eğilmek ve uzanmak oldukça zor. 15 gün sonra herşeyi yapabildim ben. 24 gün sonra işe döndüm. Fakat hala ağır temizlik Yapmıyorum ve ağır şeyleri kaldırmamaya Özen gösteriyorum. Bu süreçte Çiğ Şeyler çok yeme gaz yapıyor (Salatalık, marul, taze SOĞAN, mercimek Çorbası). Aklıma gelenler şimdilik böyle inşallah sende çabuk ve kolayca atlatırsın...