• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyomlu Gebelerde Cinsel İlişki

Anladım. Teşekkür ederim. 9 ay boyunca bana biraz fazla geldi de belki benim doktorum abartıyodur dedim kendi kendime. Etrafımda bunu soracağım kimse de olmayınca
Zaten iki hamileliğimde ilk üç ay olmasın dediler. İlkinde üç Aydan sonra sıkıntı yok dedi doktor ama kanama oldu bende sonra bir daha ilişkiye girmedik kendimiz, ikincisinde de baştan söyledi. Ama üç ay geçtikten sonra sorarsin doktora ilişkide sikinti olur mu diye. Şimdi bekle 12.haftadan sonra sorarsiniz.

Arkadaşlar miyomlu 7 haftalık bir gebeyim. Doktorum hamilelik boyunca cinsel ilişkiyi yasakladı. Ben tedbiren olduğunu düşünüyorum bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Hem de miyomum şanslı sayılabileceğim bir yerde rahimden uzaktaymış. Bu şekilde olup da cinsel ilişkiye devam eden var mı?
Doktorun olmaz dediği şeye kendi kafanıza göre sıkıntı olmayacak diye düşünüyor iseniz yaşayın ve görün derim... ben 19 haftalık bebeğimi kaybettim ki doktorlar bişey demediği halde bebeğimi öğrendiğiniz günden itibaren birlikte olmadık. sebebi çok büyük ihtimal myomlarım yada rahim ağzı yetmezliğinden. Her hamilelik farklıdır lütfen akıl yürütün doktorun yasakladığı şeyi burada bizler onaylarsak yok problem olmaz bebek yokmuş gibi birlikte olun dersek devam mı edeceksiniz lütfen ya. Allahım o kaybı yaşatmasın miyomlardan ameliyat oldum. şuan hamileyim hala kaybettiğim bebeğime ağlarım. İnanın bir kaç ay birlikte olmazsanız hiçbirşey kaybetmezsiniz...

Bende myom vardı cinsellik yasaktı, öyle rahimden uzakti ama "bilemeyiz yaşayıp göreceğiz myom hamilelikte nasil olacak " dedi. Doktor cinsellik istemiyoruz dedi bidaha sormadim.
Doktor ilişki olmasın deyine yapılmıyor
Anladım. Teşekkür ederim. 9 ay boyunca bana biraz fazla geldi de belki benim doktorum abartıyodur dedim kendi kendime. Etrafımda bunu soracağım
Doktorun olmaz dediği şeye kendi kafanıza göre sıkıntı olmayacak diye düşünüyor iseniz yaşayın ve görün derim... ben 19 haftalık bebeğimi kaybettim ki doktorlar bişey demediği halde bebeğimi öğrendiğiniz günden itibaren birlikte olmadık. sebebi çok büyük ihtimal myomlarım yada rahim ağzı yetmezliğinden. Her hamilelik farklıdır lütfen akıl yürütün doktorun yasakladığı şeyi burada bizler onaylarsak yok problem olmaz bebek yokmuş gibi birlikte olun dersek devam mı edeceksiniz lütfen ya. Allahım o kaybı yaşatmasın miyomlardan ameliyat oldum. şuan hamileyim hala kaybettiğim bebeğime ağlarım. İnanın bir kaç ay birlikte olmazsanız hiçbirşey kaybetmezsiniz.

Doktorun olmaz dediği şeye kendi kafanıza göre sıkıntı olmayacak diye düşünüyor iseniz yaşayın ve görün derim... ben 19 haftalık bebeğimi kaybettim ki doktorlar bişey demediği halde bebeğimi öğrendiğiniz günden itibaren birlikte olmadık. sebebi çok büyük ihtimal myomlarım yada rahim ağzı yetmezliğinden. Her hamilelik farklıdır lütfen akıl yürütün doktorun yasakladığı şeyi burada bizler onaylarsak yok problem olmaz bebek yokmuş gibi birlikte olun dersek devam mı edeceksiniz lütfen ya. Allahım o kaybı yaşatmasın miyomlardan ameliyat oldum. şuan hamileyim hala kaybettiğim bebeğime ağlarım. İnanın bir kaç ay birlikte olmazsanız hiçbirşey kaybetmezsiniz...
Haklısınız şimdi düşündüm de kimse burada biz yaptık bişey olmuyor diye tavsiye verecek kadar cürretkar olamazdı sanırım. Ben de olsam ben de yazmazdım vebal altına girmemek için. Aslında ben daha çok bu şekilde olup doktoru böyle bir yasak koymayan var mı onu merak ettim.

Anladım. Teşekkür ederim. 9 ay boyunca bana biraz fazla geldi de belki benim doktorum abartıyodur dedim kendi kendime. Etrafımda bunu soracağım

Haklısınız şimdi düşündüm de kimse burada biz yaptık bişey olmuyor diye tavsiye verecek kadar cürretkar olamazdı sanırım. Ben de olsam ben de yazmazdım vebal altına girmemek için. Aslında ben daha çok bu şekilde olup doktoru böyle bir yasak koymayan var mı onu merak ettim.
Dilerim yavrunuzu sağlıkla vaktiyle kucağınıza alırsınız. Dileyen herkese hayırlısı ile bu mucizeleri tattırsın. Nasip olurda haftanız ilerlesin karnınızda o kıpırtıyı hissedin inanın dünya sadece onun etrafında dönecek en azından bende öyle 💕 6 aylık hamileyim şuan her sabah bebeğimin hareketleri ile uyanırdım, bugün uyandırmadı saat 10:47 ye kadar hareketlerini hissetmedim ömrümden ömür gitti. Kaybetme Korkusu bende akıl bırakmadı... dilerim siz sorunsuz skntsz kavuşursunuz kuzunuza💕

Dilerim yavrunuzu sağlıkla vaktiyle kucağınıza alırsınız. Dileyen herkese hayırlısı ile bu mucizeleri tattırsın. Nasip olurda haftanız ilerlesin karnınızda o kıpırtıyı hissedin inanın dünya sadece onun etrafında dönecek en azından bende öyle 💕 6 aylık hamileyim şuan her sabah bebeğimin hareketleri ile uyanırdım, bugün uyandırmadı saat 10:47 ye kadar hareketlerini hissetmedim ömrümden ömür gitti. Kaybetme Korkusu bende akıl bırakmadı... dilerim siz sorunsuz skntsz kavuşursunuz kuzunuza💕
Amiin çok teşekkür ederim. Rabbim size de yavrunuzu sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Sizin cevabınız çok mu seviyeliydi de benden öyle bir karşılık beklediniz. Önemsiz olsaydı sormadan yapardım ama buradaki tecrübelilere danışmak istedim. Ama düzgün bir tavsiye vermek yerine bodozlama eleştirdin. Ayrıca cinsel ilişkiyi sadece zevk diyerek küçümseyemezsin bu kadın bedeni ve psikolojisi için de bir ihtiyaç. Ama bebeğe zarar verecekse vazgeçilmeyecek bir şey değil bu açıklamayı da yine söylediğim şeyi eğip bükme diye yapıyorum.
Söz konusu karnındaki bebekse cinsel ilişki derdine düşeni zevk için der küçümserim 👍🏼

Back