• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim acaba ??

anladim canim. bi doktor bi doktoru tutmuyo malesef insan ona cok sinirlenio zaten. ayda 1 smear testi fazla degil mi ama ya? smear testi rahim agzi kanseri icn yapilio benim bildiim ki onu da senede 1 yapiolar ben ilk evlendiimde yaptirmistim 1 sene sonra kontrole gittiimde bida baktilar arada da gittim yani doktora ne zaman yaptirdin die sordu 1 sene olmainca tekrarlama geregi duymamisti. bilemedim valla bi ucuncu doktora daha mi gitsen cnk anladiim kadariyla idrar tahlili falanda almamis bu doktor senden? ultrasonla kontrol etti mi? belki ultrasonla kontrol ettiinde hamilelik olmicaini yuksek bi oranla anladii icin sen icini rahatlat die kan testi yaptirip ole al ilaclari demis olabilir. bilemedim cidden baska bi doktora daha mi gorunsen acaba???

alttan muayene etti sadece yumurtaliklarımin baktı yapicagimi şaşırdım resmen bu gidişle bi doktor daha şart olucak gibi bana tavsiye eden arkadaşla da kist vardı bu doktor sayesinde rahatladı amiyat etti çocuğu olmayan birinin sayesinde çocuğu bile olmuş

Çünkü bende senin gibiyim ister istemez psikolojiktir diyip umutlanmak istemiyorum

Iste bende çok umutlanıyorum eşim de artık kızıyor kendini uzuyosun benide böyle uzuyor seni böyle görünce diye :((

Iste bende çok umutlanıyorum eşim de artık kızıyor kendini uzuyosun benide böyle uzuyor seni böyle görünce diye :KK43:(

Aynı durumdayız.
Eşim test almamı yasakladı

alttan muayene etti sadece yumurtaliklarımin baktı yapicagimi şaşırdım resmen bu gidişle bi doktor daha şart olucak gibi bana tavsiye eden arkadaşla da kist vardı bu doktor sayesinde rahatladı amiyat etti çocuğu olmayan birinin sayesinde çocuğu bile olmuş
ya her doktor herkese uymayabilio malesef biraz sans meselesi ama alttan muayene eden bi doktor gebelik olsaydi yada gebelige hazirlik olsaydi ole bi ihtimal var biz bi kan testi alalim onun sonucuna gore yol aliriz gibi bisi derdi. ya cok emin olmicaindan o yuzden kan testi istemeye bile tenezzul etmemis ki senin icin rahat etsin die yaptir istersen moduna gelmis ya da basi kalabalik bi doktor oldugu icn bi an once muayene edip isini bitirmeye calismis bilemiorm ama bana cok tatmin edici gelmedi soledikleri. sen yaptir bi kan testi bakalim ama bana daha cok enfeksiyon kaynakli bi probleminiz varmis gb gelio hamilelik belirtisi gb dusunduugunuz seyler icin daha cok erken cunku

ya her doktor herkese uymayabilio malesef biraz sans meselesi ama alttan muayene eden bi doktor gebelik olsaydi yada gebelige hazirlik olsaydi ole bi ihtimal var biz bi kan testi alalim onun sonucuna gore yol aliriz gibi bisi derdi. ya cok emin olmicaindan o yuzden kan testi istemeye bile tenezzul etmemis ki senin icin rahat etsin die yaptir istersen moduna gelmis ya da basi kalabalik bi doktor oldugu icn bi an once muayene edip isini bitirmeye calismis bilemiorm ama bana cok tatmin edici gelmedi soledikleri. sen yaptir bi kan testi bakalim ama bana daha cok enfeksiyon kaynakli bi probleminiz varmis gb gelio hamilelik belirtisi gb dusunduugunuz seyler icin daha cok erken cunku

bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim canım evet kendisi oldukça yoğun bi doktor haklısın ben artık bu konuda saplantı yapınca piskolojim yerleşti diye de düşünüyorum enfeksiyon içinde ilaç verdi korunmadigimiz içinde daha çok umitleniyorum galiba.

bilgilendirdigin için çok teşekkür ederim canım evet kendisi oldukça yoğun bi doktor haklısın ben artık bu konuda saplantı yapınca piskolojim yerleşti diye de düşünüyorum enfeksiyon içinde ilaç verdi korunmadigimiz içinde daha çok umitleniyorum galiba.
olabilir canim tabiki hamilelik de olabilir sifir ihtimal diil korunmuyosaniz tabiki ihtimaller dahilinda ancak ben bu belirtilere istinaden cok umutlanmaman acisindan soledim. eger enfeksiyon varsa zaten oncelikle ondan kurtulup daha sonra gebelik dusunmek daha da saglikli olur zaten bide bu yonden bakin. gecmis olsun en onemlisi umarim en kisa zamanda yureginizden gecen olur

olabilir canim tabiki hamilelik de olabilir sifir ihtimal diil korunmuyosaniz tabiki ihtimaller dahilinda ancak ben bu belirtilere istinaden cok umutlanmaman acisindan soledim. eger enfeksiyon varsa zaten oncelikle ondan kurtulup daha sonra gebelik dusunmek daha da saglikli olur zaten bide bu yonden bakin. gecmis olsun en onemlisi umarim en kisa zamanda yureginizden gecen olur

Ayy inşallah suan beni duygulandırdınız gözlerim doldu çok teşekkür ediyorum tekrardan cevaplarını için

Merhabalar ben gecen akşam acile gittim mide bulantisi yemeklerden tiksinme bas donmesi ve siddetli derecede karin agrisi sikayeti ile orda bir bayan doktor vardi bana gebelik süphesi koydu ama baska bi erkek doktora yonlendirdi oda kan testi istedi sonuc acil beta hcg 0,1 mIU/mI 0 - 5,3 ön tanı ise O26.8 gebelikle ilgili durumlar diğer tanimlanmis yaziyor sonucta doktor tansiyonun dusuyo dedi acaba hamilelik varmi yardimci olabilirmisiniz cok acil :(

Merhabalar ben gecen akşam acile gittim mide bulantisi yemeklerden tiksinme bas donmesi ve siddetli derecede karin agrisi sikayeti ile orda bir bayan doktor vardi bana gebelik süphesi koydu ama baska bi erkek doktora yonlendirdi oda kan testi istedi sonuc acil beta hcg 0,1 mIU/mI 0 - 5,3 ön tanı ise O26.8 gebelikle ilgili durumlar diğer tanimlanmis yaziyor sonucta doktor tansiyonun dusuyo dedi acaba hamilelik varmi yardimci olabilirmisiniz cok acil :KK43:

canim benimde her ay bi belirti oluyo ama umutsuzlukla sonuçlanması bıktım en son ki kan testimde
Beta-hCG (total hCG)0.23mIU/mL 0 - 5.0 çıkmıştı kesin sonucu doktorun demedi mi peki

Oda tansiyonla ilgili dedi tansiyonla ne alakası varsa

Merhabalar ben gecen akşam acile gittim mide bulantisi yemeklerden tiksinme bas donmesi ve siddetli derecede karin agrisi sikayeti ile orda bir bayan doktor vardi bana gebelik süphesi koydu ama baska bi erkek doktora yonlendirdi oda kan testi istedi sonuc acil beta hcg 0,1 mIU/mI 0 - 5,3 ön tanı ise O26.8 gebelikle ilgili durumlar diğer tanimlanmis yaziyor sonucta doktor tansiyonun dusuyo dedi acaba hamilelik varmi yardimci olabilirmisiniz cok acil :KK43:

tatlım tahlil sonucuna şimdi baktım tahlil.comdan gebelik yok

Back