- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
anladim canim. bi doktor bi doktoru tutmuyo malesef insan ona cok sinirlenio zaten. ayda 1 smear testi fazla degil mi ama ya? smear testi rahim agzi kanseri icn yapilio benim bildiim ki onu da senede 1 yapiolar ben ilk evlendiimde yaptirmistim 1 sene sonra kontrole gittiimde bida baktilar arada da gittim yani doktora ne zaman yaptirdin die sordu 1 sene olmainca tekrarlama geregi duymamisti. bilemedim valla bi ucuncu doktora daha mi gitsen cnk anladiim kadariyla idrar tahlili falanda almamis bu doktor senden? ultrasonla kontrol etti mi? belki ultrasonla kontrol ettiinde hamilelik olmicaini yuksek bi oranla anladii icin sen icini rahatlat die kan testi yaptirip ole al ilaclari demis olabilir. bilemedim cidden baska bi doktora daha mi gorunsen acaba???
alttan muayene etti sadece yumurtaliklarımin baktı yapicagimi şaşırdım resmen bu gidişle bi doktor daha şart olucak gibi bana tavsiye eden arkadaşla da kist vardı bu doktor sayesinde rahatladı amiyat etti çocuğu olmayan birinin sayesinde çocuğu bile olmuş