Bu arada ameliyat için istediğiniz hastaneyi seçebiliyorsunuz çünkü Metin Hoca’nın özel muayenehanesi var hastane seçimi için yönlendirdiği yerler oldu ama seçimi hastaya bırakmayı tercih ediyor herkesin güvendiği bir yer vardır diyor ben de çok araştırdım ve ameliyatımın Konya Anıt Hastanesi’nde yapılmasına karar verdim teknolojik açıdan çok gelişmiş cihazlara sahipler ve teknolojik olanakları açısından büyük de bir hastane. Ameliyata doktorunuzun yanında anestezi uzmanı ve hemşirelerden oluşan uzman bir ekip de giriyor ameliyata hazırlanırken sohbet ve güler yüzleriyle rahatlatıyorlar tek kişilik odalarda yatıyorsunuz hemşirelerin ilgisi ve her 2 saatte bir odanıza gelip kontrol edilmeniz güven veriyor hijyene ve temizliğe çok dikkat ediyorlar hastane yemekleri pek sevilmez ama ben orada yemekleri de severek yedim. Bence Miyom ameliyatı gerçekten acı veren ve sonuçları çok üzücü olan bir ameliyat olmasındansa çok rahat ve basit bir ameliyat olmaya doğru gidiyor bana bu desteği veren beni miyomdan kurtaran doktoruma ve Konya Anıt Hastanesine çok teşekkür ederim