Maliyetinden de baseder misiniz? Ne kadardı? Tabi bu standart bir durum olmadığı için herkesde aynı fiyat olmayabilir ama bir fikir olsun diyeMerhaba oncelikle geçmiş olsun ,ameliyattan sonra ikinci günüm laparoskopik myomektomi olsun yani kapalı myom ameliyati.iki hafta önce hiç bi şikayetim yokken doktora gittiğimde öğrendim.iki haftadır okumadigim yazı izlemediğim video kalmadı o yüzden buraya yazmak istedim .3 farklı doktora gittim yaklaşık 8 cm rahmin on duvarında rahme baskı yapan myom olduğunu, 4-5 aylık gebelikte yuksek ihtimal düşük veya bebekte gelişme geriliği olacağını aldırmanin mantıklı olduğunu söylediler. Bulunduğum şehirde sadce açık yapacaklarını kapalı ameliyatın mümkün olmadığını söylediler, kapalı olma şansımı denemeden ameliyat olmak istemedim.arastirmalarim sonucu ankara da dr.onder koc u buldum yorumlarini okuyunca icimde bi umut oldu ve hemen randevu aldım ve görüşmeye gittim ,7 cm lik myomum olduğunu kapalıya uygun olduğunu ve kapalı bi şekilde alıp konforlu bi ameliyat ve sonrasını yaşayacağımı bütün ameliyati detaylı bi şekilde anlattı.guven verdi ve aynı gün öğleden sonra ameliyat oldum akşam sadce 1 saat ağrı kesici aldım ondan başka hiç içmedim, tek sıkıntım gaz ve tuvalete gitmek oldu ve ameliyatın ertesi günü uçakla yolculuk yaptım agrım yok bu arada ameliyat ücreti biraz fazla ama değer mi sağlığımız için değer eğer şartlarınız kapalı ameliyata uygunsa kesinlikle kapalı ve onder koc a ameliyat olun