• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom ve sülük

Karen duru

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
5
0
1
36
Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım kısaca özetlemek gerekirse 14cm miyomum var ve ameliyat olacam yüzde doksan rahmini de alırız dediler bir tane kızım var ve bı evladim daha olsun isterim rabbim nasip ederse rahim içine sülük atiyolar mis ben Ankara da oturuyorum bildiğiniz güvenilir hacamat yapan ve sülük tedavisi yapan var mi

Rahim içine sülük müü?
😱
Orada mı kalıyor hep? Çok kötüyüm şu an gerçek değil di mi ? Aklımı kaçırırım

Ay deliricem, düşünmesi bile korkunç tüylerim diken diken 😖😖😖
Canım kadınlar bu konuda eğitimler almış fakülteler bitirmiş değerli hekimlerimiz var lütfen bilimsellikten, bilimin ışığından ayrılmayın. 🙏

Merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım kısaca özetlemek gerekirse 14cm miyomum var ve ameliyat olacam yüzde doksan rahmini de alırız dediler bir tane kızım var ve bı evladim daha olsun isterim rabbim nasip ederse rahim içine sülük atiyolar mis ben Ankara da oturuyorum bildiğiniz güvenilir hacamat yapan ve sülük tedavisi yapan var mi
Sülükle miyomu mu iyleştiriyorlar ilk defa duydum sülük kirli kan emiyor miyom kan pıhtısı değilki kendinize bunu yapmayın derim daha kötü olursa sağlığınızdan olacaksınız Ankara'da sülük tedavisi yapan yer aramak yerine daha iyi bir doktor arayın maaliyetli olacaktır lakin değmez mi

Eğer çok harika bir doktorla rahminizin kurtarılmasını isterseniz Ali Ayhan hocayı araştırın derim. Yorumları okuyun. Kendisi Başkent hastanesinde

Benim de normal yumrrtalık Kistim vardı sülük at rahim ağzına dediler, korkuyorum ya içeri kaçarsa dedim :D
Hayıt suyu içmeye başladım 2.içişimde regl oldum hemen gecikmişti zaten çok iyi geldi sancılar da hafifledi bilmiyorum miyom nasil bi şey ama hayıt suyu binbir derde şifa vallahi. Sabah akşam aç karnına içiyorum.
Yarım çay b. Su yarım çay bardağı da hayıt suyu ekliyorum

özel hastane ve ben de onun hastasıyım.ameliyatlarımı yaptı ama miyom bende hep tekrarlıyor. ameliyat olmaktan bıktım artık.başka yolu var mı acaba
Hayıt suyunu denesenize bi, şişede satılıyor su renginde. Aktarlarda bulabilirsiniz

ne işe yarıyor faydası varmı?kullandınızmı?
Miyom için önerdiler birine. Banada kist için önerildi. Adetim gecikmişti bende kullandım hemen adet oldum, sancım çok hafifledi yeni yeni kullanıyorum normalde adet kanı kokardı bu hiç kokmuyor artık.
Kistimin olduğu yerde kıpırdanmalar hissediyorum :D
Ama gerçekten çok etkiliymşş alternatif tıpçı olan bir arkadaşım tavsiye etti.
Kesinlikle kullanın zaten zararı yok tamamen rahim sağlığı ile ilgili bi şey zaten bu.

Eklentiler

• Screenshot_20201016-160154.webp
    Screenshot_20201016-160154.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 70
Back
X