• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom ve rahmin alınması

gxuxldestee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
14
0
86
Ankara
Selam...ben 42 yaşındayım...yoğun adet kanamalarım yüzünden doktora gittim...rahimde küçük küçük birçok miyom olduğu söylendi...bu yüzden doktorum rahmin alınmasının en iyi çözüm olduğunu tavsiye etti.biyopsi verdim ...şimdi sonuç bekliyorum...adetlerim arasında kanamalarım olmuyo.. Adetlerimde düzenli...tek sıkıntım adetlerimin yoğun geçmesi ve bu yüzden demir eksikliği yaşamam... Benim gibi küçük küçük miyomu olupta ameliyat olmayan arkadaşlar varsa onlardan yardım istiyorum...çünkü biyopsi sonucum temiz çıkarsa [inş temiz çıkar] ameliyat olmayı hiç istemiyorum...erken menopoza girmek istemiyorum....önerilerinizi bekliyorum...... şimdiden tşkler....

Miom ameliyatı oldum bende tabıkı sızınkı çok farklı sizleeın yaşında rahımı hemen alıyorlar
ugraşmıyolar.ben mıyom amelıyatı olurken yanımda kı bayanın rahmını aldılar bece 40 yaşlarında 2 çocuk sahıbı oldugu için aldılar .
Rabbım hakkınızda hayırlısı neyse onu nasıp etsın
çok geçmış olsun

annemde de vardi 2 defa kürtaj oldu yani miyomlari aldilar heralde..
ama bi degisiklik olmadigi icin rahmini aldilar...ama annemin ara kanamasi oluyordu..bitmek bilmeyen

Son düzenleme:
arkadaşlar benim annem de 43 yaşında sonbaharda 2 aylık hamile old.öğrendik sonra düşük yaptı.olan oldu ondan sonra miyomu old.ortaya çıktı kürtaj oldu bi kez daha ameliyat oldu.rahmin ters dönmüş dediler, yumurtalılkarını hep kist sarmış .en son çare ameliyatla rahmini alacağız dediler.annem şu an perişan başka dr.gitti belki gerek yoktur diye . o da rahim büyümesi var dedi.ameliyat olma dedi yaşın genç.ama çok zorlanırsan gel amliyat olman gerekiyor dedi.annem de korkuyo menapoza gircem zorlancam falan.....
var mı çevrenizde rahmi alınan .sonrası nasıl oluyor acaba?
yardım lütfen....

Bendede miom var, biri fasulye tanesi kadar, diğeri biraz daha küçük.
Bunlar bana hamile kalmama engel teşkil edermi,
Miomu olupta hamile kalan var mı ?

Back