Hayıt macunu aldım kendime eşime de kuvvet macunu. Benim sorun yoktu. Ama yine de adet döneminde kullandım hep. Eşimin ileri hareketlilik sıfırdı. 1,5 ayda 20 oldu macun sayesindeHayıt mı? Tam olarak sizin sorununuz neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayıt macunu aldım kendime eşime de kuvvet macunu. Benim sorun yoktu. Ama yine de adet döneminde kullandım hep. Eşimin ileri hareketlilik sıfırdı. 1,5 ayda 20 oldu macun sayesindeHayıt mı? Tam olarak sizin sorununuz neydi
Maşallah. Hayır adetinize etki etti mi sizce? Azalma artırma gibiHayıt macunu aldım kendime eşime de kuvvet macunu. Benim sorun yoktu. Ama yine de adet döneminde kullandım hep. Eşimin ileri hareketlilik sıfırdı. 1,5 ayda 20 oldu macun sayesinde
Daha öncelerde aşılama yapıldığı için bir çok ilaç kullandığım için son zamanlarda adetim bir damla geliyordu bir iki gün gelmiyordu. İlk üç gün bir damla bir damla. 5 gün normal. Her ay ümitleniyordum. Hamile miyim diye. Sonra hayıt macunu kullanmaya bşladım. Normal gününde nasıl gelmesi gerekiyorsa öyle oldu.Maşallah. Hayır adetinize etki etti mi sizce? Azalma artırma gibi
normalde 5 mm çok ince olur annemin rahimi 5 mm mesela bebek tutunamıyor genelde gebeliği düşükle sonuçlanıyor çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama bi ilaç kullandım inceldiMerhaba incelmesi için ne kullandınız? Benim de regl dönemi gittiğimde 9 mm dendi normalde 5 mm olması gerekiyormuş. Yani rahim duvarı incelip dökülmüyor sanırım
Evet adetin 14. Günü 5 mm olması ince, ama adetliyken 5 olmalı ki rahim iyice dökülsün. Ne tür ilaç? Progesteron mu içeriyordunormalde 5 mm çok ince olur annemin rahimi 5 mm mesela bebek tutunamıyor genelde gebeliği düşükle sonuçlanıyor çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum ama bi ilaç kullandım inceldi
Çok sevindim adına canımDaha öncelerde aşılama yapıldığı için bir çok ilaç kullandığım için son zamanlarda adetim bir damla geliyordu bir iki gün gelmiyordu. İlk üç gün bir damla bir damla. 5 gün normal. Her ay ümitleniyordum. Hamile miyim diye. Sonra hayıt macunu kullanmaya bşladım. Normal gününde nasıl gelmesi gerekiyorsa öyle oldu.