Merhaba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Eylül ayında doğum yaptm sezeryanla beraber myomlarımda alındı, kontrollerim yapıldı şuan herşey güzel. Miyom ile hamile kalmanın zorluğu bebekle beraber miyomlarınzda büyüyor yani hormonların etkisiyle. Bu sebeple çok erkenden göbeğiniz çıkıyor ve normal gebelere göre daha büyük göbeğinz oluyor. Ben fazla kiloda aldım malesef dikkt etmenizi öneririm ben yapamadım. Ağrı olabiliyor 16 haftalardan sonra falan başlamştı diye hatırlıyorum. Bazen kısa sürüyordu bazen uzun. Ağrıların özel nedeni yok yani yürüdüm veya iş yaptım ondan oldu gibi düşünmeyin. Sebepsiz oluyor. Doktorunuzla mutlaka paylaşın bu durumu öncesnde sorun olursa ne yapaym diye. Ama parol dışında birşey alınmıyor malesef. Ben uzanıyordum dinleniyordum. Organlar nasıl oluyor demişsinz zaten hamilelkle birlkte organlar yer değiştiriyor zamanla farklı bir durum yok. Miyom ne oluyor diye merak ediyorsanz benim 1 tanesi elime geliyordu tam göbek deliğimin orada sivri gözüküyordu. Birşey olmadı yani. Aklıma gelen bunlar başka sorunuz var ise sorabilirsinz.