Allah bagıslasınız bebegınıziBen 14 miyomla ve iki taraflı çikolata kisti ile hamile kaldım. Tüp bebek tedavisi gördüm 1 yıldan fazla. 1 kez tutmadı 1 kez tuttu ama düştü hemen kalp atışını bile duymadan. Tekrar yumurta toplama yapıldı amelyt olacakken hamile kaldığımı öğrendm. Çok büyük süpriz oldu. Ama doğum yapana kadar 3 miyomum var biliyorduk yani mr da ve ultrasonda görülen oydu. Sezeryanla birlkte miyomlarımda alındı. açılnca küçük miyomlarda olduğu görüldü hepsi 14 taneydi 3-4 tanesi büyüktü. Göbeğim ikiz gibiydi. Hamilelikle birlkte miyomlarda büyüyor. Ağrılarım oldu ara sıra. Bazen kısa sürüyordu bazen uzun. Bir keresinde 3 günden fazla sürdü bıçak kesiği gibiydi çok korktm ama birşey olmadı şükür. Parol alabilirsiniz ama dayanamaycak gibiyse acilde serum dedi doktorum. Ben gitmedim acile. Ağrıların yürüyüşle, iş yapmayla ilgisi yok. Sebepsiz yere oluyordu yani. Çok şükür bebeğimi sağ sağlim kucağıma aldım. Sezeryanla birlkte miyomlarımdan da kurtuldum. Aklınıza takılan soru varsa cvplarım kızlar geçmiş olsn inşallah
Miyomlarınızın yerı nerdeydi bırde kac cm lerdı
Cogu doktor sezeryanla mıyom alma işinede sıcak bakmıyor sız kurtulmussunuz