Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende aynı durumdayım 10 cm rahmin arkasında sol yumurtalığa doğru gelişmiş miyomla gebe kaldım şuan 11 haftalık gebeyim gebe kaldıktan sonra öğrendim son kontrolde 3 cm lik yine dışarı doğru sağda üstte de 2 3 tane daha olduğunu söyledi doktor ama bebek iyi dedi seni yorabilir dedi.sizin süreciniz nasıl ilerliyor umarım şikayetiniz yokturMerhaba 24. Haftadayım 11 cm rahmin dışında miyomum var. Birkaç haftadır miyom hem karnında hem de sırt ve belimde ağrı yapıyor özellikle ayakta çok kalınca ağırlaşıyor ama bebeğimde hiçbir sıkıntı yok çok şükür normal kilosunda ve sağlıklı
Merhaba suan bende gebelık dusunuyorum fakat bendede 7.5 cm mıyom var rahmin en alt dıs duvarında imiş doktor bıran önce kurtul gebelıgınde olusacagını dusunmuyorum dedı korkuyorum bendeMerhaba bende aynı durumdayım 10 cm rahmin arkasında sol yumurtalığa doğru gelişmiş miyomla gebe kaldım şuan 11 haftalık gebeyim gebe kaldıktan sonra öğrendim son kontrolde 3 cm lik yine dışarı doğru sağda üstte de 2 3 tane daha olduğunu söyledi doktor ama bebek iyi dedi seni yorabilir dedi.sizin süreciniz nasıl ilerliyor umarım şikayetiniz yoktur
mrb benimde 11 haftalık bende de 3 tane miyom var rahmın dışında şuan bı sıkıntı hissetmiyorum ama dr ilerleyen haftalarda bunlarda büyüyecek agrı yapabilir ağrın oldugu zaman parol içebilirsin demişti inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırız şimdiden stres yüklendi bizeMerhaba bende aynı durumdayım 10 cm rahmin arkasında sol yumurtalığa doğru gelişmiş miyomla gebe kaldım şuan 11 haftalık gebeyim gebe kaldıktan sonra öğrendim son kontrolde 3 cm lik yine dışarı doğru sağda üstte de 2 3 tane daha olduğunu söyledi doktor ama bebek iyi dedi seni yorabilir dedi.sizin süreciniz nasıl ilerliyor umarım şikayetiniz yoktur
Merhaba mıyomlarınızın boyutu nedır ılk ay hamıle kalabıldınızmımrb benimde 11 haftalık bende de 3 tane miyom var rahmın dışında şuan bı sıkıntı hissetmiyorum ama dr ilerleyen haftalarda bunlarda büyüyecek agrı yapabilir ağrın oldugu zaman parol içebilirsin demişti inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırız şimdiden stres yüklendi bize
Aynı durum bende de var 7.5 cm miyom ben temmuz da evlendim.o.donem.miyom.1 cm.di.gebelik.ile büyüdü 3.5 oldu çocuk düştü 3 aylıkken ve sonra büyüdü 7.5 kadar geldi şuan tedavi görüyorumMerhaba suan bende gebelık dusunuyorum fakat bendede 7.5 cm mıyom var rahmin en alt dıs duvarında imiş doktor bıran önce kurtul gebelıgınde olusacagını dusunmuyorum dedı korkuyorum bende
Sız ılk aymı hamile kaldınız
Ben evlendim.ilk.ay hamile kaldım 3 ay lik düşürdüm ama nedeni miyom.mu.kan pıhtılaşma mi diye düşündüler miyom da gebelikde büyümüştü kan pıhtılaşma testim de pozitiflik verdi hangisinden düştüğü anlaşılmaması.ile birlikte şuan korunmasız ilişkide hamile.kalamiyorum miyomdan kaynaklı denildiMerhaba mıyomlarınızın boyutu nedır ılk ay hamıle kalabıldınızmı
Gecmiş olsun bebegınıze üzüldümBen evlendim.ilk.ay hamile kaldım 3 ay lik düşürdüm ama nedeni miyom.mu.kan pıhtılaşma mi diye düşündüler miyom da gebelikde büyümüştü kan pıhtılaşma testim de pozitiflik verdi hangisinden düştüğü anlaşılmaması.ile birlikte şuan korunmasız ilişkide hamile.kalamiyorum miyomdan kaynaklı denildi
Tedavi görüyorum
Sızınkı rahım dısındamıBen evlendim.ilk.ay hamile kaldım 3 ay lik düşürdüm ama nedeni miyom.mu.kan pıhtılaşma mi diye düşündüler miyom da gebelikde büyümüştü kan pıhtılaşma testim de pozitiflik verdi hangisinden düştüğü anlaşılmaması.ile birlikte şuan korunmasız ilişkide hamile.kalamiyorum miyomdan kaynaklı denildi
Tedavi görüyorum
Rahim.disinda uterus daSızınkı rahım dısındamı
Sanslisiniz Allah çocuğunuza ömür versin . Miyom.ilac tedavisi yok ben şanslı mi şansim yokmu hala anlam veremedim 10 gündür çok doktor gittim.gezd.istanbulda yaşıyorum şuan tam doktorumu buldum fakat bende işler hep sıkıntıda inşallah iyi olur sonum bebeğim olur benim de Allah'ın izniyle mübarek gece hürmetineGecmiş olsun bebegınıze üzüldüm
Ne tedavı oluyosun yumurta takıbımı
Bende suan yumurta takıbındeyım
Fameraya basladım
Doktor bu buyuklukte mıyomla gebelık sansı cok az dedi Neden kaynsklı oldugudu bılınmıyor mıyomların acaba dıyorum kızımın dogumu esnasındamı bı problem oldu ondan kaynaklımı olustu bılmıyorum bu mıyomada bır ilac tedavısı olsa cok guzel olacak
Yumurta takibi evde yaptım ben 2 aydır korunmuyoruz zaten ki normalde bu ay başlamam.lazim di korunmadan ilişkiye düşük sonrası 3 ay çocuk yasaktı ama ben 3 hekim danıştım 50 gün yeterli demişti bende 50.gun.sonra ilk regliden sonra korunmadim hamile kalmak.icim.yola devam ettim ama tutmadı ovulasyon testleri ile kontrol ede ede denedik.olmadi doktora gittim miyom.var evet 7.5 cm.ama. Rahim.duvarda kalınlaşma da var polip de var derken polipi ve rahim duvarini kazıma olcak denildi şimdi sonrası acil tüp bebek geçişi yapacaz amh.degerim. düşük çıktı bu değerine gezdigim.kac doktor hiç bakmadı en son gittiğim devlet hastanesi doktoru baktı.kadin mükemmel diGecmiş olsun bebegınıze üzüldüm
Ne tedavı oluyosun yumurta takıbımı
Bende suan yumurta takıbındeyım
Fameraya basladım
Doktor bu buyuklukte mıyomla gebelık sansı cok az dedi Neden kaynsklı oldugudu bılınmıyor mıyomların acaba dıyorum kızımın dogumu esnasındamı bı problem oldu ondan kaynaklımı olustu bılmıyorum bu mıyomada bır ilac tedavısı olsa cok guzel olacak
Polıp bendede olustu ama adetle bırlıkte sokuldüYumurta takibi evde yaptım ben 2 aydır korunmuyoruz zaten ki normalde bu ay başlamam.lazim di korunmadan ilişkiye düşük sonrası 3 ay çocuk yasaktı ama ben 3 hekim danıştım 50 gün yeterli demişti bende 50.gun.sonra ilk regliden sonra korunmadim hamile kalmak.icim.yola devam ettim ama tutmadı ovulasyon testleri ile kontrol ede ede denedik.olmadi doktora gittim miyom.var evet 7.5 cm.ama. Rahim.duvarda kalınlaşma da var polip de var derken polipi ve rahim duvarini kazıma olcak denildi şimdi sonrası acil tüp bebek geçişi yapacaz amh.degerim. düşük çıktı bu değerine gezdigim.kac doktor hiç bakmadı en son gittiğim devlet hastanesi doktoru baktı.kadin mükemmel di
Miyomlari aksine yaptığım.her şey besliyor miyom ilacı ve tedavisi yok tamamen cerrahi ameliyat tedavisi ben çok gezdim.doktor doktor 5.6 doktor rahat gezdim İstanbul da şimdi devlette takipteyim özele güç yetmiyorPolıp bendede olustu ama adetle bırlıkte sokuldü
Şuan ben famera kullanıyorum yanında sogan suyu kürü yapıyorum artı incir kaynatıp içiyorum
İncır yumurta gelişimini saglıyor sogan suyunuda bı umut mıyomlara ıyı gelırmı dıye yaptım rahım ıc tabakasını temızlemesı amaclı.
Şansıma devlette doktorda çok iyi ve bilgili çıktı şansıma inşallah öyle hissediyorum öyle de kalırPolıp bendede olustu ama adetle bırlıkte sokuldü
Şuan ben famera kullanıyorum yanında sogan suyu kürü yapıyorum artı incir kaynatıp içiyorum
İncır yumurta gelişimini saglıyor sogan suyunuda bı umut mıyomlara ıyı gelırmı dıye yaptım rahım ıc tabakasını temızlemesı amaclı.
Hamılelık konusunda ne dıyor benım gıttıgım profesor doktor umut vermedı bıran once aldır basına iş alırsın dedı gebelıkte olacagını sanmıyorum dedıŞansıma devlette doktorda çok iyi ve bilgili çıktı şansıma inşallah öyle hissediyorum öyle de kalır
Nerde yaşıyorsunHamılelık konusunda ne dıyor benım gıttıgım profesor doktor umut vermedı bıran once aldır basına iş alırsın dedı gebelıkte olacagını sanmıyorum dedı
Doktorlar bıraz umut verıcı olsa keske
Bana tüp bebek gecilcek miyom ve amh düşüklüğü nedeniyle miyom ameliyatı da rahim küçülür dedi o yüzden amh da 0.28 olunca bende histereskopi ameliyat ile rahim duvarı polip Lee temizleme olcak sonra yumurta toplama olcak sonra tüp bebek transfer olcak devlette olcakHamılelık konusunda ne dıyor benım gıttıgım profesor doktor umut vermedı bıran once aldır basına iş alırsın dedı gebelıkte olacagını sanmıyorum dedı
Doktorlar bıraz umut verıcı olsa keske