Miyomlarin insani kansiz biraktigini duymustum kanina da baktirdin mi acabaMerhabalar, benim rahmimde 6,5 cmlik bi miyom var. İlk devlet hastanesine gidince öğrendim varlığını. Hamile kalmaya çalışırken seni biraz zorlayabilir demişti. Sonra özel bi doktora gitmeye başladım miyomun durumunu takip etmek için. Ama o hep "sorun yok" tarzında konuştu. Bu miyom senin rahminin arka tarafında, bebekle ilgisi olmayacak, ama hamile kalınca çok su içmen gerekecek dedi. Ama ben 6 ay hamile kalamayınca başka bi doktora daha gideyim dedim. Bu doktor miyomun sevimsiz bi yerde olduğunu, bebeğin tutunmaya çalıştığı yerde olduğunu, 6-7 ay daha denememizi, çünkü hamilelik şansının 8-10 cmlik miyomlarda bile olduğunu, eğer hamile kalamazsam miyomu ameliyatla alacaklarını söyledi. Bebeğin tutanacağı yerde bu kadar büyük miyomu olup hamile kalabilen oldu mu? Ameliyat diyince ondan da korktum
Merhaba,bence bu durumu kendinize dert etmeyin ,başıma gelmedi ama yakın bir arkadaşmın yaşadığını örneği anlatayım size içiniz rahatlasın diye ilk çocuğuna hamile kaldığında miyomu olduğunu öğrendi sizinkinden daha buyuk,başarılı bir doğum yaptı sıkıntı olmadı,arada yıllar sonra 2.bebeğine hamile kaldı miyom hala yerinde bu arada,2.bebeğinin doğumunda sezeryanla yaptı o esnada doktoru miyomuda aldı..ama ne hamile kalmasına ne de doğumuna hiçbi sıkıntı olmadı üstelik yeri kötü bir yerdeydi.. yani kafanıza takmayın bence hiçbir engel değil,boşyere yıpratmayın kendinizi..Merhabalar, benim rahmimde 6,5 cmlik bi miyom var. İlk devlet hastanesine gidince öğrendim varlığını. Hamile kalmaya çalışırken seni biraz zorlayabilir demişti. Sonra özel bi doktora gitmeye başladım miyomun durumunu takip etmek için. Ama o hep "sorun yok" tarzında konuştu. Bu miyom senin rahminin arka tarafında, bebekle ilgisi olmayacak, ama hamile kalınca çok su içmen gerekecek dedi. Ama ben 6 ay hamile kalamayınca başka bi doktora daha gideyim dedim. Bu doktor miyomun sevimsiz bi yerde olduğunu, bebeğin tutunmaya çalıştığı yerde olduğunu, 6-7 ay daha denememizi, çünkü hamilelik şansının 8-10 cmlik miyomlarda bile olduğunu, eğer hamile kalamazsam miyomu ameliyatla alacaklarını söyledi. Bebeğin tutanacağı yerde bu kadar büyük miyomu olup hamile kalabilen oldu mu? Ameliyat diyince ondan da korktum
Kan testi de yaptılar da sonucunu bugün alacağım.Miyomlarin insani kansiz biraktigini duymustum kanina da baktirdin mi acaba
İnşallah ben de bir an önce hamile kalabilirim. Doktor da zaten ümitsiz konuşmadı. Yeri kötü ama hamileliğe yüzdeyüz engel olacak bi durum değil dedi. İlginiz için teşekkür ederimMerhaba,bence bu durumu kendinize dert etmeyin ,başıma gelmedi ama yakın bir arkadaşmın yaşadığını örneği anlatayım size içiniz rahatlasın diye ilk çocuğuna hamile kaldığında miyomu olduğunu öğrendi sizinkinden daha buyuk,başarılı bir doğum yaptı sıkıntı olmadı,arada yıllar sonra 2.bebeğine hamile kaldı miyom hala yerinde bu arada,2.bebeğinin doğumunda sezeryanla yaptı o esnada doktoru miyomuda aldı..ama ne hamile kalmasına ne de doğumuna hiçbi sıkıntı olmadı üstelik yeri kötü bir yerdeydi.. yani kafanıza takmayın bence hiçbir engel değil,boşyere yıpratmayın kendinizi..
Iyi arastir canim genelde almak istiyolar miyomu ben laparoscopi oldum pazartesi rahimde perdeden dolayi orda bi bayanda miyom aldirmis kansiz kalmis miyomu kanini emiyomus cunkiKan testi de yaptılar da sonucunu bugün alacağım.
Denediniz mi hic gebelik olmama ihtimali var dedi mi doktorİnşallah ben de bir an önce hamile kalabilirim. Doktor da zaten ümitsiz konuşmadı. Yeri kötü ama hamileliğe yüzdeyüz engel olacak bi durum değil dedi. İlginiz için teşekkür ederim
6 aydır korunmadık. Hamile kalamadım. Doktor 6 ay daha deneyin olmazsa miyomu alalım dedi. Ama almadan da hamile kalabilirsin dediDenediniz mi hic gebelik olmama ihtimali var dedi mi doktor
Öncelikle geçmiş bende hamilelikte oluştu miyom . Eğer kritik bir noktada değilse operasyonla aldır. Yöntemleri araştır her operasyonu yapan kişiyi bulmak zor olabiliyor .miyomun yerine göre kürtajla alan da var ,açık ,kapalı ve geçenlerde öğrendim çok araştırmadım bunu ama böbrek taşı kırar gibi bir yöntemle eritiyorlarmış. Miyomun çok su içmekle alakası yok ama gebelikte daha çok büyüyor bebeğiniz için risk bile teşkil edebilir o derece. Ben çok sancı çektim o yüzden gebelik öncesi miyomu olan hanımlara mutlaka eğer kritik bir noktada değilse operaayonu tavsiye ediyorum.ayrica ion pedeler varmış adet dönemlerinde kullanilan onlar da kucultuyormus ben doğumdan sonra bir süre kullanmayı düşünüyorumMerhabalar, benim rahmimde 6,5 cmlik bi miyom var. İlk devlet hastanesine gidince öğrendim varlığını. Hamile kalmaya çalışırken seni biraz zorlayabilir demişti. Sonra özel bi doktora gitmeye başladım miyomun durumunu takip etmek için. Ama o hep "sorun yok" tarzında konuştu. Bu miyom senin rahminin arka tarafında, bebekle ilgisi olmayacak, ama hamile kalınca çok su içmen gerekecek dedi. Ama ben 6 ay hamile kalamayınca başka bi doktora daha gideyim dedim. Bu doktor miyomun sevimsiz bi yerde olduğunu, bebeğin tutunmaya çalıştığı yerde olduğunu, 6-7 ay daha denememizi, çünkü hamilelik şansının 8-10 cmlik miyomlarda bile olduğunu, eğer hamile kalamazsam miyomu ameliyatla alacaklarını söyledi. Bebeğin tutanacağı yerde bu kadar büyük miyomu olup hamile kalabilen oldu mu? Ameliyat diyince ondan da korktum
Bence riske atma derim ama sen bilirsin bi doktora daha git istersen hangi sehirdesin6 aydır korunmadık. Hamile kalamadım. Doktor 6 ay daha deneyin olmazsa miyomu alalım dedi. Ama almadan da hamile kalabilirsin dedi
Ben ilk doktora kızmıyorum. 3-4 kere gittiğim ve hiç sorun yok diyen doktora kızıyorum. Kaç kere baktı, vajinal ultrasonla bile baktı,sürekli rahmin arkasında diyip durduBence ilk doktora cok da kizmayin cunku sonrakiler de farkli bir sey demwmis. 6 ayin ustune 6 ay daha deneyin demisler, bu zaten standart 35 yas alti her kadina verdikleri sure. Stres olmamaniz icin ilk doktor hic detay vermemis olabilir.
Ankarada yaşıyorum normalde. Samsuna tatile geldim. Burda bi doktora gittim. O dedi miyomun bebeğin tutunacağı yerde diyeBence riske atma derim ama sen bilirsin bi doktora daha git istersen hangi sehirdesin
İon pedeler ne demek?Öncelikle geçmiş bende hamilelikte oluştu miyom . Eğer kritik bir noktada değilse operasyonla aldır. Yöntemleri araştır her operasyonu yapan kişiyi bulmak zor olabiliyor .miyomun yerine göre kürtajla alan da var ,açık ,kapalı ve geçenlerde öğrendim çok araştırmadım bunu ama böbrek taşı kırar gibi bir yöntemle eritiyorlarmış. Miyomun çok su içmekle alakası yok ama gebelikte daha çok büyüyor bebeğiniz için risk bile teşkil edebilir o derece. Ben çok sancı çektim o yüzden gebelik öncesi miyomu olan hanımlara mutlaka eğer kritik bir noktada değilse operaayonu tavsiye ediyorum.ayrica ion pedeler varmış adet dönemlerinde kullanilan onlar da kucultuyormus ben doğumdan sonra bir süre kullanmayı düşünüyorum
Ben de hiç alıp kullanmadım internetten araştırın isterseniz . Bana çok büyük etki edecek bişey gibi gelmemişti ama kk da da kullanıp miyomu kuculenleri okuyunca doğumdan sonra denemeye karar verdim. Çünkü zaten en pamuk dokulu ped bile yoğun kimyasal içeriyo onlar öyle değilmiş. Zaten biraz daha pahalı 30 kusur den başlıyor fiyatları ama sağlık için ayda bir verilecek bir meblağ bence. Şuan fiyatlarına bakmadım gerçi şimdi daha yüksektirİon pedeler ne demek?
Merhaba hangi hastanede oldunuz laparoskopi yi ve doktorunuz kimdi?Iyi arastir canim genelde almak istiyolar miyomu ben laparoscopi oldum pazartesi rahimde perdeden dolayi orda bi bayanda miyom aldirmis kansiz kalmis miyomu kanini emiyomus cunki
Merhaba Isparta da oldum tip fakultesinde bi profaMerhaba hangi hastanede oldunuz laparoskopi yi ve doktorunuz kimdi?
Tamamdır teşekkürler. İstanbulda o fiyatlar zordu o yüzden sordumMerhaba Isparta da oldum tip fakultesinde bi profa
Anladim doktorunu iyi secmeni oneririm simdiden gecmis olsunTamamdır teşekkürler. İstanbulda o fiyatlar zordu o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?