Miyom tedavisi

Aybarsasy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2015
69
10
88
44
Miyom her kadının kabusu oldu sanırım... hepimizde aynı korku endişe ve telaş... hepsi ayrı yıpratıyor insanı... benim 2010 da ilk öğrendiğimde 3.5 cm di... 2014 de operasyon yaptırdım... çok araştırdım ameliyattan korktuğum için Türkiye araştırmadığım doktor kalmadı olmadı Kıbrısa kadar gittim... sonunda Antalya da Saim Yılmaz bey ile tanıştım ve gözüm kapalı embolizasyon yaptırmaya karar verdim... sonuç harika çok memnun kaldım operasyon sonrası adet sancısından biraz fazla sancı çekiyorsun o da 3 Gün sürüyor sadece... oldukça konforlu bir operasyondu...sonrasın 2020 de tekrar miyom çıktı... 3.5 cm di fakat oldukça rahatsız ediyordu... 03/12/2024 tarihinde kadın doğumda normal açık ameliyat ile 2 tane alındı... bugün 3. Günüm ama ağrılar inanılmaz kötü... ilk gün berbat geçti...2. Gün de öyle bugün 3. Günüm hala ağrılar var ve göğsüme kadar bacaklarıma kadar dolaşıyor ağrılar... çok sıkıntılı bir süreç geçiyorum... hastanede ayrı stres ve korku... hiç bitmeyecek sandım bugünse hala ağrılarımla uğraşıyorum... arkadaşlar miyom embolizasyonu bir araştırın lütfen... biraz pahalı fakat çok konforlu bir operasyon... bu kadar acı çekmeye değmez... ameliyata girerken aşırı kanamam ve sancıları vardı... 10 günlük ağır bi kanama yaşayınca mecbur sezeryan gibi açık yapıldı... lütfen çok araştırın en iyi ve en güvenilşr doktoru bulun... yoksa ızdıraptan başka birşey değil..

Eklentiler

• 1000010899.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…