• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MİYOM MAĞDURLARINA TECRÜBELİLERDEN YARDIM ...

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
42
Merhaba arkadaşlar , 2,5 yıllık evliyim ve yaklaşşık 1,5 yıldır bebek istiyorum ne yazık ki henüz olmadı bu arada 33 yaşındayım. Dr muayeneye gittik miyom var dediler 4 tane soğan kürünü duymuşsunuzdur 3 cm den küçükler temizleniyormuş bende uyguladım öyle oldu 2 miyom kaldı dr gebeliğe engel olmasa da düşük ihtimali yüksek olur dedi, her miyom olana aynı şey söyleniyor düşük ihtimali ameliyat diyor bende korkuyorum daha bebeğim yok rahime zarar verilebiliyormuş, ne yapacağımı bilmiyorum bir çok arkadaşım ve burada ki çoğu arkadaş ta miyom var ama gebe kalmış ...Tecrümeki arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorumm :(

Benimde 2 miyomum var 5ve 6 cm boyundalar baya buyukler yani,ve 9 haftalik hamileyim...dr un dedine göre 13 15 cm e kadar sorunsuz dogum yapanlar varmış....her ihtimal var aslinda kısmet hersey, allah bize bebek vermek istiyosa her sekilde verir....senin miyomum cok buyuk degil bikac dr a daha gorunup tavsiyelerini al bence..sonucta aldirincada riskler var....

Merhaba arkadaşlar , 2,5 yıllık evliyim ve yaklaşşık 1,5 yıldır bebek istiyorum ne yazık ki henüz olmadı bu arada 33 yaşındayım. Dr muayeneye gittik miyom var dediler 4 tane soğan kürünü duymuşsunuzdur 3 cm den küçükler temizleniyormuş bende uyguladım öyle oldu 2 miyom kaldı dr gebeliğe engel olmasa da düşük ihtimali yüksek olur dedi, her miyom olana aynı şey söyleniyor düşük ihtimali ameliyat diyor bende korkuyorum daha bebeğim yok rahime zarar verilebiliyormuş, ne yapacağımı bilmiyorum bir çok arkadaşım ve burada ki çoğu arkadaş ta miyom var ama gebe kalmış ...Tecrümeki arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorumm :KK43:
Teyzemin yıllarca olmadı en son 41 yaşında tüp Bebek'le hamile kaldı. Ve sorunsuz bir hamilelik geçirdi. Üstelik küçük değildi miyomu doktorlar çalışmaması için rapor verdiler 9 ay boyunca ama o normal yaşantısına devam etti şimdi kızı 1,5 yaşında

Kızlar benim de küçük miyomum var 0,5 sm doktor korkulacak bişfey yok dedi 7 hafta hamileyim

Benim de rahim arkasinda 2*2 cmlik miyomum var. Doktor sorun olusturmayacagini soyledi. Ama takipte olucaz tabi

merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım ve yaklaşık 10 yıldır ilk adet gördüğümden itibaren hep şiddetli agrılı bi adet dönemi geçiriyorum.. bekarken birsürü kadın doğum uzmanlarına gittim ve gittiğim bütün doktorlar klasık cevap verdiler " evlenince geçer " en son gittiğim bi doktor çift rahim tanısı koydu evlendim ve ULUDAĞ ÜNİV. gittmeye basladım dejenere miyom oldugu kesinlesti bugun cagırdılar hastaneden miyom ameliyatı olucaksın dediler çok korkuyorum olan varsa yardımcı olun lütfeenn kafaya taktım :( :(

Merhaba arkadaşlar , 2,5 yıllık evliyim ve yaklaşşık 1,5 yıldır bebek istiyorum ne yazık ki henüz olmadı bu arada 33 yaşındayım. Dr muayeneye gittik miyom var dediler 4 tane soğan kürünü duymuşsunuzdur 3 cm den küçükler temizleniyormuş bende uyguladım öyle oldu 2 miyom kaldı dr gebeliğe engel olmasa da düşük ihtimali yüksek olur dedi, her miyom olana aynı şey söyleniyor düşük ihtimali ameliyat diyor bende korkuyorum daha bebeğim yok rahime zarar verilebiliyormuş, ne yapacağımı bilmiyorum bir çok arkadaşım ve burada ki çoğu arkadaş ta miyom var ama gebe kalmış ...Tecrümeki arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorumm :KK43:
Merhaba durumunuz nedir baya olmus yazalo ama merak ettim

Back