Miyom dejenerasyonu ve ağrısı çekenler ! Lütfen yardım !

Aslında o sadece dejenerasyon ağrısı değilmiş, bildiğin idrar yolu enfeksiyonum geçmemiş ve sancıya sebep olmuş, sancılar düzenli gelince açılmaya sebep oldu ve dikiş atıldı 21. Haftada.. neyse ki kavuştum sağlıkla, şu an kucağımda uyuyor 7 aylık oldu tosbaa
Bu arada sezaryen oldum ama alınamadı yerinden dolayı miyomum, hala o da benimle
Miyom değil de idrar yolu enfeksiyonu sancısı olduğu nasıl anlaşıldı. Bende şu an ikisi de var. Ağrı ya hangisi neden oluyor nasıl anlaşılır

Miyom değil de idrar yolu enfeksiyonu sancısı olduğu nasıl anlaşıldı. Bende şu an ikisi de var. Ağrı ya hangisi neden oluyor nasıl anlaşılır
Miyom dejenerasyonu ağrısını bilmiyorum benimki çok azdi ama idrar yolu enfeksiyonu bende doğum sancısı şeklinde periyodik kasılmalar yapmıştı. Yani rahim bir kac saniye kasılıyor sonra gevsiyordu ve bu kasılma sırasında ağrı artiyordu.

merhaba ben yeni miyom ameliyatı oldum öncesinde çok bel ağrım oluyodu acaba geçer mi bel ağrılarım bilgisi olan yazabilir mi

Herkese merhabalar ; hamileliğimden önce öğrendiğim 3 adet miyomum vardı . Dr hamile kalmama ve bebeğe engel olmayacak yerde olduklarını söylediği için ameliyat olmadan hamile kaldım . Gebeliğimle birlikte büyüyen miyomlarım 4-6-7 cm boyutlarına ulaştılar. Saplı olan 6cm boyutundaki miyomum 20 haftalıkken çok ağrılı geçen bi gecenin ardından bana söylenen kadarıyla miyom dejenerasyonu olmuş. 24 haftalıkken yani bu hafta ise diğer miyomum 7 cm'lik olan 2 gece hiç uyutmayan inanılmaz derecede şiddetli ağrılarla beni öldürdü resmen . Bütün karnımda delirten bi ağrı ve kasılmayla hastaneye yattım serum ,ağrı kesici , kas gevşetici vurulduğum halde hiç bir değişiklik olmadı . Makattan alınan kuvvetli bir ağrı kesici ile dayanmaya çalışıyorum . Drlar net birşey söylemiyor ve ağrı. bir haftadır hiç azalmadı sürekli sırt üstü yatıyorum buda bel ağrısı yapıyor oturamıyorum yürüyemiyorum ve artık çok korkuyorum . Çok uzattım özür dilerim ama öyle büyük acılar yaşıyorum ki ağlıyorum gergin resmen benim gibi miyom dejenerasyonu yaşayan yada miyomları ağrı yapan var mı ? Kimse yaşasın istemem ama yalnız değilsem bunu bilmek en azından biraz olsun içimi rahatlatacak .
Merhabalar, bu yorumun üzerinden çok sekiz sene geçmiş ama ben bundan sonrakilere yardımcı olmak için yazıyorum. Ben de 5 aylık hamileyim ve 11 cm miyomum var rahmin dışında. Son bir haftaya kadar her şey yolunda giderken bi sabah karnımın sağ tarafında acıyla kalktım. Ayakta durdukça ağrı arttı ve yürüyemez hale geldim iki büklüm oldum. Acile gittiğimde ağrının miyomdan kaynaklandığını öğrendim. İnternetten araştırınca 20. Haftalarda miyom dejenere olup ağrı yapabiliyormuş muhtemelen benimki de bu sebeptendi. Birkaç gün acısını çektim hiç geçmeyecek sandım. Ama çok şükür bir haftanın sonunda şuan iyiyim ağrı baya bir hafifledi. Bazen akşamları artıyor ve yatarken sağa sola dönerken batıyor. Umarım benim gibi olanların da ağrısı çabuk geçer ve kolay atlatırlar.

Back