Sorunuzu biraz geç gördüm ama ben de gebeliğinde miyom sancısı çekenlerdenim.. hamileliğimle birlikte öğrendiğim 9 cm çapında rahim dışı bir miyomum vardı.. 14. haftaya kadar problem çıkarmadı ancak 14. haftada 12 cm e kadar büyüyerek şiddetli ağrıya sebep oldu.. 5 gün hiç uyumadan ve hiç azalmadan ızdırap gibi dayanılmaz ağrı çektim ve ağrılar geçecek gibi değildi.. müdahale etmeye kimse yanaşmıyordu.. sonra büyük bir şans eseri Ankara’da Prof.Dr.Uğur Fırat Ortaç hocaya rastladım.. bu konunun duayeni olduğunu öğrendim ve 15. haftada ameliyatla miyomum alındı.. Şimdi yaklaşık 35 haftalık hamileyim ve çok şükür kızım da ben de iyiyiz.. Allah Uğur Fırat Ortaç hocamdan razı olsun.. böyle hocaların varlığıyla miyom sancısı gebelerin kaderi değilmiş öğrenmiş oldum..Hanımlar merhaba üzerinden yıllar geçmiş ama trcfubelerinize ihtiyacım var benimde hızla büyüyen bir miyomum var ve şuan 9 haftalık hamileyim miyomum 8 cm. Sürekli sancılarım var hiç bir şekilde uyku uyuyamıyorum ilk defa kanamam oldu şiddetli ve hastanede yatıyorum. Ruhuma kadar acı çekiyorum.sizler doğum yaptınız mı süreci nasıl yaşadınız bebekleriniz sağlıklı mı miyomlar ne oldu , doğum normal mi sezaryen mi ??? Umarım cevap verebilirsiniz