Miyom amelyatı olanlar

6 senelik evliyim çocuğum yok miyom ameliyatı geçirdim amelyattan sonra adetlerim çok kısa sürüyo bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varmı

ben de miyom ameliyatı oldum 14, 7, 4 cm çaplarında miyomlar çıkarıldı. rahme zarar vermemek için 5 tane 4cm in üstünde miyomlar halen mevcut ne yazık ki. 1 yıllık evliyim. ameliyattan üç ay sonra hamile kaldım ama ne yazıkkı düşükle sonuçlandı.

benimkide 2-3cmlik mis ve hamile kalmak istemedim daha ve bekliyorum iste 3 ayda bir kontrole gidecem buyup buyumedigine baktiracam doktorum boyle istedi Allah yardimcimiz olsun doktorum eger sezaryanla dogum yapmak istersen miyomude aliriz demisti

Merhaba arkadaşlar, ben 28 yaşındayım ve evli değilim. Bir hafta önce hem miyom hem de çikolata kistlerimi aldırdım. Miyomlarımdan biri çok büyümüş ve kistleşmişti, buna dejenere olmak da diyorlar. Dört ayrı doktora gittim hepsi de ameliyat olmam gerektiğini söyledi, zaten bu halde çocuğun olmaz dediler. Yazın evlenmeyi düşünüyorum. İlk başta duruma çok üzüldüm, ama neticede ameliyat oldum. Miyomlarımı aldılar ve ayrıca çikolata kistimi de. Doktor bunu bünyenin yaptığını söyledi. Ameliyatım başarılı geçti, sezaryen gibi bir ameliyat. Çocuğum olmadan bunu yaşamış oldum. Ameliyat iyi geçtiği için şükrediyorum, inşallah evlenince çocuk olmasıyla ilgili bir sorun yaşamam. Kontrollerinizi ihmal etmeyin, ben bunu benim gibi olanlar vardır diye paylaşmak istedim. Sorularınız varsa cevaplarım. Artık çocuk olup olmaması kısmet.

mrb cnm öncelikle gecmis olsn bende rahim arkasında miyom varmıs peki nasıl bise bu kötü bisemi bu kafaya takmaya basladım doktor sonclara göre bise söyleyecek suan hiçbir bilgim yok ameliyat nasıl peki nasıl alıyorlar

Merhaba arkadaşlar myom ile ilgili konu açılması iyi olmuş.Ben 6 senelik evliyim 6 ay önce myom ameliyatı oldum bri 11 diğeri 7 cm 2 tane myom çıkardılar.Bir tanede limon çekirdeğikadar varmış drum çok kanamam oldu diye(ameliyat esnasında) ameliyattan sonra kan verdiler o myomu almamış
6 ay sonra kontrole gel dedi dün sürem doldu ve de o myom 4 cm olmuş rahim dışında kasığım ağrıyordu zaten anlamıştım.Bana hemen çocuk yapman lazım dedi canım çok sıkkın sanki hemen hamile kalıcakmışım gibi.

bende miyon değil ama kist ameliyatı oldum 5senelik evliyim 2sene oldu olalı ayrıca tüplerim tıkalıydı onlarıda açtı açmaz olsaydı nalet doktor allahından bulsun benim tüpler için ameliyat olmam şart değilmiş çok saçmaymıy bende çok güvendik 1sene muane anesini aşındırdım ama çok pişmanım paylaşmak istedim araştırmadan boşu boşuna canınızı yakmayın diye buarada hala hamile kalamadım bana 2ay içinde hamile kalırsın demişti.

miyom ameliyatı nasıl oluyor bilgi verirseniz çok memnun olurum.laporaskopi ile alınabilirmi

slm arkadaşlar bendede miyom çıktı şuanda şanlıurfadayım burdaki doktorlardan bir kısmı ameliyatı kendilerinin yapabileceğini bir kısmı ise kesinlikle burda (şanlıurfa) olmamamı söyledi. daha önce ameliyat olanlardan nerde ve hangi doktarda olmamı tavsiye edersiniz çok acil bu konuda yardım istiyorum. hastane ve doktor ismi verirseniz cok sevinirim.

arkadaşlar miyomun buyuklüğü 7cm -4cm ebatlarındaymış bu buyuklukteki miyomun tehlikesinin ne olduğunu bilen varmı. cok acil yardım bekliyorum ayrıca hastane ve doktor konusundada desteklerinizi bekliyorum. herkese geçmiş olsun..

mrb arkadaslar bu konu hakkında bikac doktora gitmeniz iyi olr bence bendede suan var ne olca tam net değil duyduğuma göre acık ameliyat hiç iyi olmuyoms yapısmalar ve tüplerde kapanma oluyomus yani ameliyatın riskleride var kapalı ameliyatlada alıyorlar arastırmadan sakın hemen ameliyat olmayın doktorum suan için bana bise demedi ama bende ameliyat olabilirm gibi

Evet rahimde yapışıklık olabiliyormuş ben 6 ay önce ameliyat oldum.Dünde rahim filmi çektirdim yapışıklık yok çok şükür.Ama ameliyatta alınamayan bir myom vardı 4 cm olmuş canım çok sıkıldı dr.hemen bebek yap dedi.

ben ankarada gazi hastanesinde mehmet erdem beye gitmeyi düşünüyorum daha önce kendidine ameliyat olan varmı . mehmet erdem bey benim doğumuma girmişti hamileliğim süresince kendisine kontrol olmuştum. miyom ameliyatınıda kendisine yaptırmayı düşünüyorum.

kapalı ameliyat yaptıran arkadaşlar siz nerde ameliyat oldunuz .. bana tavsiye edebileceğiniz doktor varmı.. ameliyat ücretleri hakkındada bilgi verirseniz sevinirim..

mrb arkadaslar peki myom alınmazsa kalsa zararı varmıymıs illaki alınmasımı lazım rahim içinde olduğu zaman alıyorlar geneldede sizinkiler rahmin neresindeydi benimki rahim arkasında bilgilendirirseniz sevinirim

açık ameliyat bildiğim kadarıyla sezaryan gibiymis iyilesme süresi biraz daha uzun kapalı ise ince borularla giriyorlarmıs karından diğerine göre iyilesme süresi birazdaha kısaymıs ama riskler ikisindede aynıymıs miyomların yerlesim yerine göre yapılıyormus ameliyatlar rahim içinde olnca vajinal yoldan yapılıyoms bildiğim kadarıyla ama illa alınması lazımmı bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…