miyom ameliyatları sonucu rahim alınması ne gibi sorunlar yaratır

esin1968

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
1
0
16
İstanbul
Arkadaşlar miyom ameliyatı olacağım ancak yaşım 44 ve doktorum tüm rahmi hatta yumurtalıkları bile ameliyat olmuşken aldırmamı tavsiye etti. zaten birkaç sene sonra menopoza gireceğimi söyledi.YURT DIŞINDA KADINLARIN KANSER RİSKİ YÜZÜNDEN ÖZELLİKLE ERKEN YAŞTA ALDIRDIĞINI SÖYLEDİ.Bu konuda kararsızım rahim alınmasının apandisit vs bir ameliyat gibi olduğunu cinsel hayatı kadınlığı asla etkilemeyeceğinide ifade etti.. Rahim bir iç organmış ve cinsellikte olup olmamasının bir farkı yokmuş. Ayrıca belki 10 sene sonra gireceğim menopoza gireceğim Karar veremiyorum bu konuda deneyimi olanlar lütfen paylaşabilir mi?

Acil bir durum değilse ameliyatı erteleyin. Menapozu erkene almanın pek faydalı olacağını düşünmüyorum.
başka bir dr un daha fikrini alın en iyisi. hangisi iyi olacaksa onu yaptırırsınız.

Acil bir durum değilse ameliyatı erteleyin. Menapozu erkene almanın pek faydalı olacağını düşünmüyorum.
başka bir dr un daha fikrini alın en iyisi. hangisi iyi olacaksa onu yaptırırsınız.
Rahim alınması ile menopoza girmenin hiçbir ilgisi yok...yumurtalık alınmadıysa sadece rahim alındıysa menopoza girilmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…