Miyom ameliyatı ve gebelik

yestur

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
168
51
33
Öncelikle merhabalar,
Nerden başlamam gerektiğimi.bilmiyorum ama uzunca anlatmak.istiyorum şimdiden kafanızı şişirdiğim için özür dilerim..
Lütfen bilgi sahibi olanlar bana yardım ve tecrübelerini aktarmaları rica ediyorum.
33 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum
Temmuz ayında evlendim ve Ağustos ayında hamile kaldım evlenmeden önce 1cmlik.miyomum.vardi gebelik.ile miyom 3.5 cm.olmustu ki 11 haftada rahim ağzı kısa denildi ve bana serklaj dikiş atıldı 12 haftada bebeğimin kontrol için ve dikiş sonrası kontrol için hastaneye gittiğimde muayeneden ciktim ve herşey yolunda iken hastaneden ayrılmadan anı suyum patladı ve canlı doğum gerçekleştirdim o sıra muayene de ağrım vardı ama doktorum.hersey normal demişti . Neyse müdahale yapıldı vs taburculugumda hastaneden çıkarken doktorum tıbbi genetik git dedi pıhtılaşma testleri yaptircaksin dedi ve yaptırdım kan pıhtılaşma çıktı eşim ve benim kromozonlar normal sonucu çıktı . Daha sonra regl döneminde ise gel rahim ağzı uzunluğu ölçüm yapacaz dedi ve bugün regl 2. Günü gittim 24 cm ölçüldü tekrar gebe kalirsan 11.12 haftalarında dikiş yapılacak yeniden dedi buraya kadar iyi ama bir kötü haber ise miyomun 5 cm yakın dedi ayrıca bir yenisi de yolda 1 cm oda dedi bunlar alinmadan gebelik planlaması tekrar düşük nedeni verecektir dedi ama ben ne yapacağım bilmiyorum.. tek hekim görüşü olmasın muhakak cam sakura başakşehir hastanesi yada devlet hastanesi de git 3.4 hekim görüşü almalısın dedi ağlamaktan bugün kendime gelemiyorum..