Ben burda o kadar çok vakit geçirdim o kadar çok insanın tecrübesini okuyarak aydınlandim ki tecrübelerimi yazmayı kendime borç bildim. Ben 34 yaşındayım. 1 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyordum ama sonuç alamadım hiç. Yaklaşık 3 yıldır varlığını bildiğim bir miyomum vardı. Kontrollerimde miyomda hiç büyüme gozlenmemisti. 1 yılın sonunda hiçbir sebep olmaksızın gebe kalamadim. Ben de daha fazla beklememek için tüp bebeğe gittim. Ankara'da bahcecide berfu hanıma gittim. Çok ilgili çok güler yüzlü bir doktordu. İlk gorusmede çok güven verdi bana. Muayene sırasında miyomun iki kat büyüğünü gördü. Tüp bebek tedavisi için miyomun kesinlikle alınması gerektiğini söyledi. Türkiye'nin sayılı doktorlarından gözünüz kapalı guveenebileceginiz bir hoca olan pof doktor Ahmet Göçmende aldım soluğu. O da miyomun alınması gerektiğini söyleyince düşünmeden ameliyatımi oldum. Ameliyatı robotik cerrahi ile yaptı. Çok şükür sorunsuz bir sekilde geçirdim. Hatta ertesi gün deli gibi temizlik yaptım. Foşur foşur banyo yıkadım o kadar söyleyeyim. Bu konuda tereddütu olan korkan varsa hiç korkmasın. İmkanı varsa Ahmet Hocayla muhakkak görüşsün.