• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom ameliyati olanlar

Teşekkür ederim.sadede kesi ve dikiş vardı cnm.senin kist ve miyom yine azmış şanslısın o konuda.onun için hiç korkma.sayısı arttıkça ameliyat sonrası toparlanma süresi de uzuyor.ben 20 gün iki büklüm yürümüştüm mesela.ama sende böyle bir durum olacağını düşünmüyorum.yanlış anlama senin ameliyatın kolay demiyorum sadece kendini korkutma diyorum.bir zaman sonra hepsini unutuyorsun 😌 birkaç güne kadar ayaklanırsın hiç korkutma kendini onun için.ben ameliyatımın 4.günü 4 kilo çilek reçeli bile yapmıştım 😁😁
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve desteğin için🥰

Bende de vardı.toplamda 15 tane.en büyüğü 5.5 cm bir küçüğü 4.5 cm ve diğerleri de 3,2 cm ..diye gidiyordu.Adanada çok ünlü bir prof. açık ameliyatla aldı miyomlarımı.2019 mayıs sonunda ameliyat oldum,2020 Ocakta hamile kaldım.2019 Kasımda da hamile kalmıştım ama o düştü.
Öncelikle doğum yapmadın diye hesapladim sağ salim kucağına alırsın inş canım ben istanbuldayım yinede ilgin için teşekkür ederim

Back