• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom ameliyatı acil

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kızlar buraya açmak zorunda kaldım.laparoskopik miyom ameliyatında ne gibi şeyler. Alayım yanıma .bir gün öncesi yatışım yapılacak.bu kadar tedirgin olmamın sebebi tıp fakültesi yerleşim yerine çok uzak kantini çok pahalı. Ameliyat yarı özel yarı devlet olacak bin tl yatıracağım söylendi. Başka masraf söylenmedi.anestezi işlemlerimi tekrar yaptıracakmışım yatışımın yapıldığı gün.yanıma giyecek yiyecek içcecek ne alayım.miyom ameliyatı normal sezeryandan daha mı zor?kapalı açık farketmez miyom ameliyatı olanların yorumlarını bekliyorum.kanama için lohusa pedi alayım mı?çok su içirirler mi?en çok ne lazım?

Önce sakin olun.
Kardeşim oldu laparoskopi yöntemi ile miyom ameliyatı.
Teferruata gerek yok.
Pijama takımı terlik yeterli.
ertesi gün taburcu oldu zaten.

Kızlar buraya açmak zorunda kaldım.laparoskopik miyom ameliyatında ne gibi şeyler. Alayım yanıma .bir gün öncesi yatışım yapılacak.bu kadar tedirgin olmamın sebebi tıp fakültesi yerleşim yerine çok uzak kantini çok pahalı. Ameliyat yarı özel yarı devlet olacak bin tl yatıracağım söylendi. Başka masraf söylenmedi.anestezi işlemlerimi tekrar yaptıracakmışım yatışımın yapıldığı gün.yanıma giyecek yiyecek içcecek ne alayım.miyom ameliyatı normal sezeryandan daha mı zor?kapalı açık farketmez miyom ameliyatı olanların yorumlarını bekliyorum.kanama için lohusa pedi alayım mı?çok su içirirler mi?en çok ne lazım?
geçmiş olsun öncelikle. arkadaşlar yazmış zaten yanınızda bulunması gerekenleri. tedbir olarak ped de bulundurun bence.
bu arada miyomlarınız kaç adet ve boyutları nedir? bende de var da

geçmiş olsun öncelikle. arkadaşlar yazmış zaten yanınızda bulunması gerekenleri. tedbir olarak ped de bulundurun bence.
bu arada miyomlarınız kaç adet ve boyutları nedir? bende de var da
5cm e ulasti.1.3cmden.artik cocuk buyuture baglandi karnimda.5cm olmazdan once her ay dogum sancisi gibiymis doguma sancisi ile. Hastaneye gidince anladim.bir adet ve rahmin arka duvarinda.insallah alinmasi ile adet cilem biter.2 kez kansizlik tedavisi gordum tup bebek ile bir kizim var.sezeryan ile dogum yaptim ama devlette.

Gecelik,pijama,terlik,ped,büyük beden kilot ve çamaşır.Bence en önemlileri.Gaz için zaten verdikleri ilaçlar ve serumlarla sıkıntıyı hallediyorlar.Sanırım yakın zamanda ameliyatınız.Endişelenmeyin ve rahat olun lütfen.İnanın korkulacak bir operasyon değil.Ben açık ameliyat oldum sizinki daha da kolay geçer.Simdiden geçmiş olsun.

Kızlar yanıma içme suyu alayım mı?peçete ıslak. Mendil alayım mı? Çok lazım oluyor mu?cuma ameliyatim refakatçim pazara kadar kalırım dedi.o yüzden çej çekli ufak valize koydum eşya .ameliyat için. Hoca farkı bin tl yatıran var mı?neden böyle para. İsterler.

Kızlar yanıma içme suyu alayım mı?peçete ıslak. Mendil alayım mı? Çok lazım oluyor mu?cuma ameliyatim refakatçim pazara kadar kalırım dedi.o yüzden çej çekli ufak valize koydum eşya .ameliyat için. Hoca farkı bin tl yatıran var mı?neden böyle para. İsterler.
Islak mendil,peçete su da al tabi.Suyu kantinden refakatçi bittikce aladabilir taşımana gerek yok bence.Bir de buzdolabı poşeti götür yanında.Tv kumandasını içine koy ve öyle kullan.Toplu kullanım gerektiren yerlerde en pis şeylerden biri.Klozetide yıkayıp hastanedeki dezenfektanla güzelce silersin.Özel odaysa zaten rahat edersin.

Islak mendil,peçete su da al tabi.Suyu kantinden refakatçi bittikce aladabilir taşımana gerek yok bence.Bir de buzdolabı poşeti götür yanında.Tv kumandasını içine koy ve öyle kullan.Toplu kullanım gerektiren yerlerde en pis şeylerden biri.Klozetide yıkayıp hastanedeki dezenfektanla güzelce silersin.Özel odaysa zaten rahat edersin.
Sezeryanı devlet hastanesinde yaptım bilemiyorum. Tıp fakultesi daha mı iyi.dağın başı gibi annemin arkadaşı rrefakt edecek fakat o da pzr günü evine gitmek istiyor. En korktuğum şey eğilememek geceliğimi bulamadım pijama aldım yanıma.refakatçi teyzeyi de göndermek istemiyorum.yaşı anneme yakın.bi gitti mi karıştırır.o yüzden yanıma kıraker kayısı suyu 3 adet 1.5 lt lik su aldım dagın başı. Gibi orası ve pahalı.mecburen cephane taşır gibi yükledim.geçen bir kantin vardı oralarda o da kapanmış.millet karın doyurmaya nereye. Gidiyor. Bilmem

Allah yardımcın olsun canım.Dualarım seninle.Kendine gelince yaz lütfen
Amin Allah razı olsun. Daha iiyiyim suan ama istediğim gibi şişliğim bitmedi.1.5 saat sürmüş. Ortalama 1.5 saate yakın narkozda mide. Bulantısı yaptı zaten. Drenden kan kaybediyoruz. Bi tansiyonum düştü.gece 11 de çok geç oldu uykum geldiği için bu saatleri buldu uyanıp yürümem.bol su ve basit şekerli bisküvi ile toparlandım.annem kızıma bakıyor.annemin. yakın arkadaşı yanımda pazara. Kadar çıkmak istedim ama bilmiyorum.nasıl olacak

Amin Allah razı olsun. Daha iiyiyim suan ama istediğim gibi şişliğim bitmedi.1.5 saat sürmüş. Ortalama 1.5 saate yakın narkozda mide. Bulantısı yaptı zaten. Drenden kan kaybediyoruz. Bi tansiyonum düştü.gece 11 de çok geç oldu uykum geldiği için bu saatleri buldu uyanıp yürümem.bol su ve basit şekerli bisküvi ile toparlandım.annem kızıma bakıyor.annemin. yakın arkadaşı yanımda pazara. Kadar çıkmak istedim ama bilmiyorum.nasıl olacak
Önemli olan kısmını atlatmışsın çok şükür.Bundan sonra her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah.Drenden çok mu kan geliyor.Doktor ne diyor?Şişlik dediğin gaz mı yoksa göbeğindeki ameliyat şişliğimı?Gaz ve gaita işini hallettiniz mi?Artık kendine gelmişsen bol bol yürü koridorlar da.Ben bu sayede o dönemi çabuk atlattım.

Bende pazartesi ameliyat olup çarşamba çıkmıştım.Ama bu kişiden kişiye değişiyor.Benimle birlikte ameliyat olanlar ben çıktığımda hastanedeydi.Benimde iki çocuğum var annem baktı onlara bende o bu refekatciyle idare ettim aklım hep evdeydi.Ama kendini iyi hissetmeden bence çıkma.ille birisi gelir yanına Eşin kalamaz mı bir gün yanında?Hastanede çok iyi bakıyorlar yediğin yemekten verdikleri ilaçlara kadar sen hissetmeden vücudunu düzene sokuyorlar.O yüzden bence acele etme

Önemli olan kısmını atlatmışsın çok şükür.Bundan sonra her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah.Drenden çok mu kan geliyor.Doktor ne diyor?Şişlik dediğin gaz mı yoksa göbeğindeki ameliyat şişliğimı?Gaz ve gaita işini hallettiniz mi?Artık kendine gelmişsen bol bol yürü koridorlar da.Ben bu sayede o dönemi çabuk atlattım.
ancak yiyince gazı. İtirecej yiyecek. Olacak.
Bende pazartesi ameliyat olup çarşamba çıkmıştım.Ama bu kişiden kişiye değişiyor.Benimle birlikte ameliyat olanlar ben çıktığımda hastanedeydi.Benimde iki çocuğum var annem baktı onlara bende o bu refekatciyle idare ettim aklım hep evdeydi.Ama kendini iyi hissetmeden bence çıkma.ille birisi gelir yanına Eşin kalamaz mı bir gün yanında?Hastanede çok iyi bakıyorlar yediğin yemekten verdikleri ilaçlara kadar sen hissetmeden vücudunu düzene sokuyorlar.O yüzden bence acele etme
yanımdaki refakatçi ona göre.annem kızıma bakıyor.sürekli huysuzluğundan şikayet ediyor.ikisi de şaka gibiler.odaya yan yataktakinin akrabaları yedi sülale geldiler.

dren hala duruyor kızlar bu dren çıkarılırken çok acıyor. Mu?

Yine ben cvp vereyim.Hayır hiç acımıyor.Sadece gıdıklanma hissi gibi
Ay insallah oyle gid8klama olur cikarirlarken yarin cikaririz dediler.yalniz adetteki gibi ic8m usuyor.kansizliktan mi bilemedim.kayisi suyu birden yaptirir diye korkuyorum.zaten kayisiya gerek kalmadan ishal gibi oldum.drenden kanamam acilmadi alttanda orta seviye adet kadar geliyr lohusa pedi var.bi ay rapor alirim sanirim.

Kızlar geldim evime dinleniyorum.kızımda özlemiş. Naz yapmak istiyor. Fakat fazla kavrayamıyorum.hareket alanım kısıtlı bir aylık rapor. Aldım.ameliyat usul olarak agır değil ama bünyeme ağır geldi.araştırma hastanesi oldugu için.bi güzel inceleyip araştırdılar bizi bunun için inşallah bi daha doktor aramaya çıkmam şimdi adet gibiyim ama adet olduğum hakkında bişey anladıklarını sanmıyorum. Daha diyeceklerim var inşallah sağsağlim sağlığıma. Tamamen. Kavuşurum.

kızlar ameliyatta 5. Günüm kızım emmek istiyor51000mg antibiyotik. De kullanıyor um ne zaman emzirebilirim

Back