• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miyom adet keser mi?Ne stres yaşamışım yaa....

damladam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
325
133
103
35
Arkadaşlar benim rahim dışında 6 cm ve birden sayıda değişik boyutta yine zararsız yerde miyomlarım mevcut.Geçen yıl öğrenmiştim fakat , ameliyat acil değil hemen evlen çocuk yap dediler. Tabi henüz kimse yok hayatımda. Haziran ayında yine kontrole gittim aynı , hamile kalmanızda sorun olmaz birini bulursanız dedi doktor yine de kontrole gidip detaylı baktırırsınız evlenince dedi. Fakat benim 1 yıla yakındır doğru düzgün adetim çok olmuyor. Yani bazı aylar biraz iyi geçiyor onun dışında 1. gün kahve kırmızı karışık ve az , bazen de 1 .gün normal, 2. gün genelde bir tık daha iyi derken sonra bitiyor nerdeyse diğer günler lekeli. Geçen yıl kan tahlilimde prolaktinim 90 çıkmıştı stres dedik 10 gün sonra gittik tekrar kontrol derken 60 a düştü. Tekrar gitmedik kontrole . Bundan sebep mi yoksa miyomumdan mı bilemedim. Doktor adet kanamasının azlığının miyomla ilgisi olmadığını söyledi ama emin olamadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? Onun dışında da geçen yıl Smear bende önce ascus çıkmıştı sonra hpv 16 pozitif . Tekrar birkaç ay içinde smear negatif oldu. Biyopsi yapmışlardı CİN1 çıkmıştı. 1 yıla yakındır kontrole gitmedim henüz ve hiçbir cinsel birlikteliğim de olmadı bu süre zarfında. Umarım bu HPV çıkıp gitmiştir vücudumdan. Onun dışında da bir bartholin kistim var. Yani benim rahim sağolsun çok cinsellik yaşamadan beni streslere soktu. Birileriniz moral verin birşeyler soyleyin, ne biliyim bitkisel çözüm olur başka önerileriniz olur.Ben ne yapayım şimdi bir akıl verin.

Back