Mixovul fitil kullanımı

Ayslllm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
425
149
18
Arkadaşlar ben pco hastasıyım .. geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı.. iki ay beklemem gerektiğini söylediği doktorum.. ama ben bu süreçte enfeksiyon oldum galiba yanmalar kaşıntı deri de dökülmeler felan oluyordu.. doktoruma sordum ve bana mixovul diye bi fitil ve monurol saşe diye bi ilaç verdi .. ancak bugün tahminimce yumurtlama günüm.. ilacı kullanmalı mıyım yoksa sizce bugünü değerlendirip ilacı gelecek ay mı kullanmalıyım.. ilaç kullanılırken ilişkiye girilmiyormuş çünkü.. bir de ben bu ilacı sağlık ocağında yazdırırken doktor üstüne basa basa gebelik var mı diye sordu .. ben olmadığını biliyorum ama içime de bi kurt düştü acaba olabilir mi diye .. gebelik varsa eğer bu ilaçları kullanmak zarar verir mi ?? Lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ??

Canım gebelik varsa antibiyotik türevi ilaçlar kullanılmıyor. bu bahsettiğin ilaçları şuan bende kullanıyorum, yeşilimsi akıntılarım ve hafif kasık ağrılarım vardı. Açıkçası yumurtlama zamanım gelene kadar kullanıp sonrasında bırakmayı düşünüyorum. ovulasyon testiyle takip ediyorum. sen kesin biliyor musun yumurtlama gününü

Yumurtlama zamanımı bilmiyorum ne yazıkki.. telefonuma indirdiğim bi uygulamaya göre ilacı yumurtlama zamanında kullandım ve sadece o ay 3 kez felan ilişkiye girmişizdir gebelik yoktur yani... Soğan kürü + mixovul fitil kullandım ve adetim 5 gün erken geldi canımm.. şimdi adetimin 10. Günü hala kesilmedi az az geliyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…