• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mithat isminin yanina isim önerileriniz nelerdir

Ay eşin neden seni böyle kötü etkiliyor ki hamilesin bide o zaman söyleme tatlı dille güzel isimler seç onları begenir belki onlardan karar verirsiniz benimki öyle bişey yapıp kimligi kendi istedigi isimde çıkarsa çok zoruma gider hayatım boyunca affetmem sanırım öyle bişey olursa senin için de üzülürüm boşver karıştırma ortalığı o zaman belki seni deniyordur
Bak ne kadar iyi anladin beni. Emin ol ayni senin gibi hissederim. Hatta çoğu zaman aklıma geliyor yüzüm düşüyor. Hevesim kırılıyor. Bende ters tepmesin diye içime atıyorum hep. Doğumdan önce mutlaka gundeme gelmeli ama biraz daha sabretmek zorundayım durumu netliğe kavusturmak için.

Bak ne kadar iyi anladin beni. Emin ol ayni senin gibi hissederim. Hatta çoğu zaman aklıma geliyor yüzüm düşüyor. Hevesim kırılıyor. Bende ters tepmesin diye içime atıyorum hep. Doğumdan önce mutlaka gundeme gelmeli ama biraz daha sabretmek zorundayım durumu netliğe kavusturmak için.
Ya böyle çok iyi oldugunuz bi gece sohbet arasında sor bebegimizin adı ne olacak de aklındaki isimleri söyle o zaman tatlı dille ikna edersin bide keyfi yerinde olursa daha olumlu yaklaşır belki ama aile yanında konuşma baş başa olmak daha iyi böyle şeylerde

Ya böyle çok iyi oldugunuz bi gece sohbet arasında sor bebegimizin adı ne olacak de aklındaki isimleri söyle o zaman tatlı dille ikna edersin bide keyfi yerinde olursa daha olumlu yaklaşır belki ama aile yanında konuşma baş başa olmak daha iyi böyle şeylerde
Aile konusunda sıkınti yok şimdilik.
Geçen kayınpederim iSsra yı üzme demis. Tamam babanin sözünü dinle ozaman gel anlaşalım dedim. Hangi konuda dedi önce anlaşalim sonra söylicem dedim.
Yok tırstım sen böyle deyince diyo.😆😆
Ama pusudayım bekliyorum o fırsatı.

Aile konusunda sıkınti yok şimdilik.
Geçen kayınpederim iSsra yı üzme demis. Tamam babanin sözünü dinle ozaman gel anlaşalım dedim. Hangi konuda dedi önce anlaşalim sonra söylicem dedim.
Yok tırstım sen böyle deyince diyo.😆😆
Ama pusudayım bekliyorum o fırsatı.
Haha bence ikna olur ya sonuçta aile sıkıntı yapmıyor baskı hissettiği bişey yok

Sağlıkla gelsin bebeğiniz ;
Mithat Eren
Mithat Arda
Mithat Ali
Sesli harfle başlasın bence.Daha iyi şöyle iuir

Normalde Can ismini tek basina severim. Fakat Mithat Can cok uyumlu ve kulaga hos geliyor. Sanirim Sezen Aksu'nun oglundan aşina oldugumz icin olabilir.
Mithat Alp
Mithat Erim de uyumlu.

Aslinda gelenek demeyelim de bilmiyorum umuyolar sanki diger gelinleri koymamis. Kotu bi anlami olmadigi icin beni de rahtsz etmedi acikcasi
Içimde bir mutluluk oluştu yazınızı okuyunca Allah size hayirlu evlat etsin sağlıklı sıhhatli hep başarılı bir çocuk olsun. Çok güzel dusunmusunuz sonuçta bebek çocuk diye koyuyoruz değişik isimler sonra büyüyünce saçma saçma isimler olcak😄

Ne oldu adı? Mıthat Can gayet güzel bi isim..

Back
X