• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mithat isminin yanina isim önerileriniz nelerdir

Derya89

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2019
126
81
18
36
Arkadaslar merhaba kayinbabamin adi mithat 2 gun sonra dogum yapacagim Allah nasip ederse yanina hangi isimler olur . Fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Arkadaslar merhaba kayinbabamin adi mithat 2 gun sonra dogum yapacagim Allah nasip ederse yanina hangi isimler olur . Fikirlerinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim. Allah isteyen herkese nasip etsin
Kp adı olmasını sen istiyormusun şart mı yani o isim olması
Mithat can diye biri vardı sanki aklıma direk o geldi

Hala bu gelenek devam ediyor mu yaa
Sorma valla aynı mantık bizim taraftan da geldi ama ben hemen önünü kestim kp hayatta herkes adı ile tek olsun dedim ama çok var böyle çocuk için kp kv ismi isteyen benim kp hiç karışmadı Allah var ama kv ve eşimin babaannesi falan çok konuştu babasının adını koy diye ama ismi belli dedim çıktım kutay koyacağım ama ikinci isme karar veremedim alp kutay diye düşündük ama şu sıra adil kutay da hoşuma gitti sizce nasıl

Evet canm istiyorum esim eger koyarsan mutlu olurum dedi yine de sen bilirsin dedi beni de cok rahatsiz etmedi. Cocugun kaldiramayacagi bi isim mi Mithat. Bide mithat can sezen aksunun oglunun adi :)
Eski isimler ağır geliyor her çocuk kaldıramaz. Bide bi sıfar var Mithat ismiyle ilgili mesela ben olsam korkardım sorun olmasın diye. Tercih sizin tabi

Kp adı olmasını sen istiyormusun şart mı yani o isim olması
Mithat can diye biri vardı sanki aklıma direk o geldi
Es
Eski isimler ağır geliyor her çocuk kaldıramaz. Bide bi sıfar var Mithat ismiyle ilgili mesela ben olsam korkardım sorun olmasın diye. Tercih sizin tabi
Methetme ovme anlaminda diye biliyorum o yuzden ikonci isim ne olabilir

Mithat ünsüz harfle bittiği için ünlü harfle başlayan ikinci isim güzel olur. Yani arada ulama oluşur. Mithat Arda, Mithat Ekin gibi. Ama ili isim koymayla ilgili psikologların çalılmalarını okuyup öyle karar verin

Sorma valla aynı mantık bizim taraftan da geldi ama ben hemen önünü kestim kp hayatta herkes adı ile tek olsun dedim ama çok var böyle çocuk için kp kv ismi isteyen benim kp hiç karışmadı Allah var ama kv ve eşimin babaannesi falan çok konuştu babasının adını koy diye ama ismi belli dedim çıktım kutay koyacağım ama ikinci isme karar veremedim alp kutay diye düşündük ama şu sıra adil kutay da hoşuma gitti sizce nasıl
Kutay alp daha güzel bence adil kutay biraz sıfat tamlaması gibi olmuş alp kutay deglde kutay alp derm fkrimce kuzcum

Aslinda gelenek demeyelim de bilmiyorum umuyolar sanki diger gelinleri koymamis. Kotu bi anlami olmadigi icin beni de rahtsz etmedi acikcasi
Bence sz blrsnz ama koymayın derim aklınızda başka isim varsa yoksada koyablrsnz şimdiden karşmalara başlamışlar ileede cocuga bagrsan o kp ismi dikkat et derler bişey diyemessnzde

Back
X