misyon koruma sınavını kazananlar ;)

Merhaba arkadaslar, mulakat sonrasi uzuuun bekleyisten sonra biz de kazandigimizi ogrendik cok sukur, bakalim bundan sonra nasil bi surec olucak yine aylarca beklicekmiyiz acaba bi tercih icin bile?? Bunu da bekleyip gorucez artiko_Oama insanin kazandigini ogrenip de beklemesi bile ayri güzelmiş:21:, belirsizlik cok kotu gercekten :/

Merhaba hanımlar bizde bu sene ki misyon sınavını kazandık ve sizlerin yaşadığı o güzel heyecanı şimdi biz yaşıyoruz. Gittiğiniz yerler hakkında bilgi verir misiniz acaba bizlere de fikir olması açısından en azından tercihlerimizi ona göre yapalım

merhaba !! sonunda açıklandı ilk gidecek grup, bu sene tahminimden çabuk ilerliyor neyse ki süreç. biz ikinci gruptayız sabırsızlıkla onunda açıklanmasını bekliyorum. kimler nereyi istiyor? ilk grupta olupta yer seçen varmı ?

Merhaba kızlar, biz ilk gruptayız tercihlerimizi yaptık hayırlısı bakalım bundan sonra, isviçre abd ve avusturya agırlıklı tercihlerimizi yaptık, ilk grup mayıs gibi gider deniliyormuş ama bilmiyorum, umarım size de en yakın zaman da sıra gelir ve hızlı ilerlenir

Merhaba hanımlar benim esimde kazandı sınavı ilk gruptayiz tercihimizi vermedik daha yarin teslim etcez bakalım hepimiz için hayırlı olur inş haziranı bulacağı söyleniyo gitmemiz.

Bizde 300lerdeyiz büyük ihtimal 2020de anca gideriz umarım herkes gönlünden ilk geçen yere gider bu sene olmaması büyük şans bizim için çünkü haziran da doğum var benim

kızlar merhaba biz bu yıl misyon koruma sınavına gireceğiz ama ben kendim konusunda tedirginim. öğretmenim ve ücretsiz izne hemen ayırıyorlar mı? bir de 2 yaşında kızım var giden arkadaslar çocuklarınız için daha mı iyi oldu yoksa kötü mü?

kızlar merhaba biz bu yıl misyon koruma sınavına gireceğiz ama ben kendim konusunda tedirginim. öğretmenim ve ücretsiz izne hemen ayırıyorlar mı? bir de 2 yaşında kızım var giden arkadaslar çocuklarınız için daha mı iyi oldu yoksa kötü mü?
merhaba bu sene misyon koruma sınavı yapılacak mı acaba kesin bilginiz var mı?

Gideceği yeri öğrenen arkadaşlar var mı nereye gidiyorsunuz? Biz daha öğrenemedik pazartesiye kaldı bizim ki
Meryem hanım ve diğer arkadaşlar siz muhtemelen suan misyonda yani yurdışındasınız.hangi ülkelerdesiniz ve sizce nasıl yabancı bi ülke tecrübeİ gözlem ,bilgi PAYLAŞIR MISINIZ LÜTFEN ÇOK MERAK EDİYORUM :KK43:

Giden arkadaşlar keşke tecrübelerinizi gittiğiniz ülkelerle ilgili bilgilerinizi bizimle de paylaşsanız en azından bize de fikir olurdu. Muhtemelen bir iki ay içinde bizim de tercihlerimiz gelmiş olacak

"Ercelley, post: 62122750, member: 871659"]
Giden arkadaşlar keşke tecrübelerinizi gittiğiniz ülkelerle ilgili bilgilerinizi bizimle de paylaşsanız en azından bize de fikir olurdu. Muhtemelen bir iki ay içinde bizim de tercihlerimiz gelmiş olacak

merhaba,galiba siz sıra bekliyorsunuz ? bizde 300 lerdeyiz ve geçen hafta bi arkadaşımız Tunus tan döndü.dönenler var ama bizim gidişimiz hala belli değil maalesef... herhangi bir duyumunuz yada bilginiz var mı yakın zamanlarda gidecek olan gruba dair???

X