- Konu Sahibi DadsDaughter
Tercih listeleri-kurs-sonra kararname diye biliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim önce kurs oldu sonra tercihler alındı bu sene sanırım farklı olacak. Biz de bekliyoruz nasıl olacağınıTercih listeleri-kurs-sonra kararname diye biliyoruz
Evet biz değişecek olanlardanız.bizim 2020 şubatta eğitim oldu mart gibi tercihler alındı Mayıs sonu gibi de açıklandı.temmuzda da geldik. Şimdi hiçbir hareket olmayınca biz de merak ediyoruzhayır önce kararname eğitim tercih diye biliyoruz sizin temmuzda değişcek olan grup musunuz Alyaliya bir de ne zaman başlamıştı sizin süreç ben yakın zamanda kararname çıkar diye düşünüyorum
Hep bir duyum var ama net birşey yok.mesela şubatta görev süresi biten arkadaşımız vardı ama hala yazısı gelmedi gidemedi. Biz de yavaş yavaş hazırlanmaya başlayacağız.inş sizlere de güzel yerler çıkar mutlu olursunuz.mart ayında kurs olacağı söyleniyor, bir de yeni açılan ülkeler var belki onlar ayarlanıyordur en son grup aralık da gitti zaten bu aralar bekliyoruz bakalım
Bnde bilmyrum eşimn blgi aldğı kişi sylemş olsa bu kdr zmn beklemzdik bnada uztlmş gibi gldi olsa hm ağusts ta değişrdi nye uzasınki ztn bundn ömce üç ylmış darbedn snra 2 yıla inmiş tekrar üç yıl olsn deniyormş hyrlısı artk bu kdr bekldik zatn üç yl olrsa bizm içnde iyi olur zor br srç hrks içn en hyrlısıyani şuan her şey söylenti dediğiniz gibi 3 yıla uzatılsaydı 65 kişi geçen sene gitmezdi diye düşünüyorum olabilir tabi o da bir ihtimal ama insallah bayramdan sonra güzel bir haber alırız ben öyle olmasını umut ediyorum
valla biz de balon dedik duyunca da işte doğrulugunu sorgulamayın esyalarınızı hazırlayın eğitim için demişler biz de tam bilet almıştık o tarihe tatil için açıkcası sevinmedik eşimle çünkü aylardır beklıyoruz tatil bile yapmamıştık gitcez diyeSiz nerden duyum aldınız? Devamlı duyum geliyor ama Aslı çıkmıyor. Belirsizlik herkesi yordu
12 gün var o zaman kursa ama kurs alacaklara söylemeleri gerekirdi bunu.Cuma’ya kadar haber alırız o zmn. Biz dönecek olan gruptayız daha ne evimizi tuttuk ne bakıcı ayarladık öyle haber bekliyoruzvalla biz de balon dedik duyunca da işte doğrulugunu sorgulamayın esyalarınızı hazırlayın eğitim için demişler biz de tam bilet almıştık o tarihe tatil için açıkcası sevinmedik eşimle çünkü aylardır beklıyoruz tatil bile yapmamıştık gitcez diye