- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi DadsDaughter
-
Biz depoya koyacağız.daha doğrusu şu an oturduğumuz sitenin boş bir odası var yönetimle konuşup aylık cüzi bir miktara kiralamaya çalışacağız.böylelikle hem eşyalar zarar görmemiş olur hem de geldiğimizde sıkıntı yaşamamış olurum.benim zatem eşyam az.salonum yok sadece l koltuk yatak odası ve beyaz eşyam var.Merhabalar sizler eşyalarınızı ne yapmayı düşünüyorsunuz. Biz istanbulda kirada oturuyoruz acaba satsak mı depo mu kiralasak karar veremedik. Depo fiyatları ev kirası kadar var
Çok iyi denk gelmiş. Şu an düşündüğümüz tek şey eşyalara ne olucak.Biz depoya koyacağız.daha doğrusu şu an oturduğumuz sitenin boş bir odası var yönetimle.....
Bence öncelikle artılarına eksilerine bi bakın.depo bulup koyduğunuzda toplam ne kadar ödeyeceksiniz ya da satıp gelince yeni eşyalar alındığında ne kadar masraf yapacaksınız.kar zarar dengesine göre karar verin bence.benim eşyalarım az ama hepsi yeni 4 yıllık yani.Bi de gelince ha deyince eşya alınmaz ben mesela bir tişört alırken bile kararsız kalıyorum şunu mu alayım bunu mu alayım diyeÇok iyi denk gelmiş. Şu an düşündüğümüz tek şey eşyalara ne olucak.
Biz de tam bunu yapıyoruz artı ve eksiler. Bu kalitede aynı eşyaları almayı düşünürsek depodan daha pahalı olur. Şarka kabul gelmedi kaldık yine istanbuldaBence öncelikle artılarına eksilerine bi bakın.depo bulup koyduğunuzda toplam ne kadar ödeyeceksiniz ya da satıp gelince......
Orası neresiymiş bakayım biBiz de tam bunu yapıyoruz artı ve eksiler. Bu kalitede aynı eşyaları almayı düşünürsek depodan daha pahalı olur. Şarka kabul gelmedi kaldık yine istanbuldaBakıcaz artık.
Bizim ilk tercihimiz rotterdam. Çok enteresan bir yer değil ama ben hollandada doğdum büyüdüm. Eşimle ve çocuklarımla orda yaşamak nasıl olur merak ediyorum. Tercihlerin arasında bir de aslında daha çok istediğim ve merak ettiğim yer kuala lumpur var. Hayırlısı artık.
Malezyanın başkentiymiş harika görünüyor gerçekten ben de sevdim inşallah olur.Biz de tam bunu yapıyoruz artı ve eksiler. Bu kalitede aynı eşyaları almayı düşünürsek depodan daha pahalı olur. Şarka kabul gelmedi kaldık yine istanbuldaBakıcaz artık.
Bizim ilk tercihimiz rotterdam. Çok enteresan bir yer değil ama ben hollandada doğdum büyüdüm. Eşimle ve çocuklarımla orda yaşamak nasıl olur merak ediyorum. Tercihlerin arasında bir de aslında daha çok istediğim ve merak ettiğim yer kuala lumpur var. Hayırlısı artık.
İnşallah.Malezyanın başkentiymiş harika görünüyor gerçekten ben de sevdim inşallah olur.
1 hafta içinde bekliyorum ben.tabi tahmin.Neden hala açıklanmadı sizce
İnşallahBende öle düşünüyorum
İmzalandı diye duydukimzalanmamış olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?