- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- Konu Sahibi misss_girl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim:)çok güzeller iyi günlerde kullanın :)
evet canım pike takımı yatak örtüsü niyetine aldımm özel günler için abiye yatak örtüsü yerine..bornoz takımım taç bambu çok daha güzelleri vardı alırken çok zor karar vererek aldım burdakinden daha güzel simli ve küçük taşları varbeyaz olan pike mi acaba :) bide bornozlarını çok beğendim nerden aldı :)
mutfakta büyük parçalardan başlıcam ama bitürlü karar veremiyorum onları araştırırken yatakodasını halledeyim dedim:) çoookkk teşekkür ederim :) daha iyileri sizin olsun...Genelde herkes mutfaktan başlar, sen tekstilden başlamışsın, hepsini çok beğendim Hayırlı olsun güzel günlerde kullan
teşekkür ederimmm:)güle güle kullan tatlım
teşekkür ederim ...beğenmenize çoookkk sevindimnevresim takımlarına bayıldım <3
çoook teşekkür ederimcokkk guzel gule gulekullan :)
taç yok hiç canım.. sarev ve karaca...çok güzel hepsi taç mı nevresimlere bayıldım :)
teşekkürler canım....Güle güle kullan canım çok güzeller 2. nevresime bayldım :)
teşekkürler canım ben nette görüp sipariş vermiştim ama çok memnun kalmadım açıkcası..birdaha görmeden almam heralde dokusu kalitesi gerçekten bir sarev değil özellikle mavili saten olan rengi göründüğü gibi canlı değilİlk gördüğümde Karaca dedim zaten hepsi çok güzeller mutlulukla huzurla sağlıkla kullanmak nasip etsin Allah