• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Missha BB Krem & Ürünleri

jassmine

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
599
62
323
Herkese Merhaba, :16:

Hemen hemen hepimiz özellikle Missha'nın BB Kremlerinin ne kadar iyi olduğunu duymuşuzdur. Ancak siz de benim gibi Misshashop Türkiye sayfasına girip fiyatlara baktığınızda bi kreme bu kadar para verilir mi belki tonu yüzüme uymayacak gibi sebeplerden almaktan vazgeçtiyseniz bana özelden ulaşabilirsiniz :16:

sakın başka yerden almayın kızlar.. buyrun aliexpress'de 4,72 dolar, üstelik tee çinden buraya kargo bedava.. ucuz ama sahte olabilir... direk ordan kendiniz alabilirsiniz.. küçük paket göze de batmaz, 3-4 hafta gelir engeç... :37:

Son düzenleyen: Moderatör:
sakın başka yerden almayın kızlar.. buyrun aliexpress'de 4,72 dolar, üstelik tee çinden buraya kargo bedava.. ucuz ama sahte olabilir... direk ordan kendiniz alabilirsiniz.. küçük paket göze de batmaz, 3-4 hafta gelir engeç... :37:

Kendin bu siteden sipariş verdin ve kullandın mı? Missha Perfect Cover 20 ml bile 4 $ değil kaldı ki burada 50ml 4$

Tee Çin'den dediğin ürün %100 sahtedir böyle bir fiyat indirimli yerlerde bile yok Missha Kore malı bir üründür Çin'e ise uluslararası camiada sahte ve ilk kullanımda elde kalan ürünleri üretmesi sebebiyle kötü gözle bakılır, hatırlatmakta fayda var Çin malı dediğimiz şey de budur

Bu sebeplerden dolayı birilerine birşeyleri önerirken iki kere düşünmek gerekiyor Yanlış yönlendirme ve bilgilendirme yapmayalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin bu siteden sipariş verdin ve kullandın mı? Missha Perfect Cover 20 ml bile 4 $ değil kaldı ki burada 50ml 4$

Tee Çin'den dediğin ürün %100 sahtedir böyle bir fiyat indirimli yerlerde bile yok Missha Kore malı bir üründür Çin'e ise uluslararası camiada sahte ve ilk kullanımda elde kalan ürünleri üretmesi sebebiyle kötü gözle bakılır, hatırlatmakta fayda var Çin malı dediğimiz şey de budur

Bu sebeplerden dolayı birilerine birşeyleri önerirken iki kere düşünmek gerekiyor Yanlış yönlendirme ve bilgilendirme yapmayalım

ben de onu diyorum zaten .. okumadınız galiba yazdıklarımı... BAŞKA YERDEN ALMAYIN KIZLAR diyorum.. yani Missha'dan başka yrden almayın demek istemiştim.. o fiyata olur mu? olmaz elbette... "ordan burdan ucuz ucuz alıp satıyorlar size, sakın başka yerden ve kişilerden almayın" diye örnek gösteriyorum diğer arkadaşlara....açık açık bu şekilde yazmamıştım ama sanırım açıklamak gerekiyormuş:)) mağazadan değil de, illa başka kişiden alacağınıza gidip kendiniz alın burdan diyorum.. enazından kazıklanmamış olursunuz, o kişi kendi karını koymamış olur.... nasılsa sahte ürün, kazıklanmak yerine bedavaya gelir... yoksa ordan burdan bilinmedik yerlerden alınmaz elbette.. :8:

Son düzenleme:
ben de onu diyorum zaten .. okumadın galiba yazdıklarımı!!... BAŞKA YERDEN ALMAYIN KIZLAR demişim.. o fiyata olur mu? "ordan burdan ucuz ucuz alıp satıyorlar size, sakın başka yerden ve kişilerden almayın" diye örnek gösteriyorum diğer arkadaşlara.... Missha'nın kendi sitesinden başka yerden alınmaz.. lütfen yazılanları okuduktan sonra yorum yazalım olur mu?? :50:

"ucuz ama sahte olabilir Direk ordan kendiniz alabilirsiniz" diyen sen değil misin? Bu durumda yazılanları okunmadan yorum yapan ben olmuyorum sanırım :40:

Ayrı frenkanslardan konuşuyoruz seninle :51:

ben de onu diyorum zaten .. okumadınız galiba yazdıklarımı... BAŞKA YERDEN ALMAYIN KIZLAR diyorum.. yani Missha'dan başka yrden almayın demek istemiştim.. o fiyata olur mu? olmaz elbette... "ordan burdan ucuz ucuz alıp satıyorlar size, sakın başka yerden ve kişilerden almayın" diye örnek gösteriyorum diğer arkadaşlara....açık açık bu şekilde yazmamıştım ama sanırım açıklamak gerekiyormuş:)) mağazadan değil de, illa başka kişiden alacağınıza gidip kendiniz alın burdan diyorum.. enazından kazıklanmamış olursunuz, o kişi kendi karını koymamış olur.... nasılsa sahte ürün, kazıklanmak yerine bedavaya gelir... yoksa ordan burdan bilinmedik yerlerden alınmaz elbette.. :8:

He He yav Ben de sahte kullanıyorum herkese de sahte temin etcem :1:

"ucuz ama sahte olabilir Direk ordan kendiniz alabilirsiniz" diyen sen değil misin? Bu durumda yazılanları okunmadan yorum yapan ben olmuyorum sanırım :40:

Ayrı frenkanslardan konuşuyoruz seninle :51:

"Direk" ordan kendiniz alabilirsiniz diyorum zaten. "direk alın" yani... yani ucuz arıyorsanız, kesin sahtedir diyorum, araya aracı koymayınız boşuna, aracıya para kazandırmayınız boşuna, "direk" kendiniz alabilirsiniz :34:

1 cümle bişi yazdım, sana anlatana kadar göbeğim çatladı bir türlü anlayamadın.. :37:

Yerinden almıyorsan bilmeden sahte kullanıyor olabilirsin.. sana satan kişi orijinal diye satsa bile, belki o kişi yukarıda link verdiğim yerden alıyor olabilir.. walla benden söylemesi, bir uyarı yapayım dedim sadece, herkes kendi bilir elbette, gerisi beni ilgilendirmez...

gerçekten yordun beni.. 1 satır bişi yazdım. bir link buldum, uyarı olması için insanlarla paylaştım. dikkat edin bakın ne kadar ucuz diyorum. alacaksanız başkalarından almayın, burda ucuzu var ama sahtedir diyorum. burdan almış olabilir o kişi, siz alacaksanız illa burdan alın madem dedim.. ama sana tek kelime etmedim farkındaysan. ama günlerdir sürekli aklın sıra benimle dalga geçiyorsun, inanılır gibi değil.. sen sahte mi kullanıyorsun, biz nereden bilelim?? ben sana sen sahte kullanıyorsun mu dedim?? sen kendi kendine yazmışsın...bilerek veya belki bilmeyerek sen de sahte kullanıyor olabilirsin... ebay'den aldığını yazmıştın biryerlerde, ebay'de satılan kozmetiklerin %90'ı sahte! çinden alıp alıp satıyorlar.. %10'u gerçek. belki sahte alıyorsun belki gerçek, biz nereden bilelim?? ayrıca dediğim gibi ben sana birşey demedim ki!! 1 satır bişi paylaştım sadece... rica ederim bu tavrından vazgeç, uğraşmak istemiyorum.. bir link buldum uyarmak istedim insanları, hepsi bu kadar....
herkese iyi günler, ben artık bu konuda birşey yazmayacağım....

Herkese Merhaba, :16:

Hemen hemen hepimiz özellikle Missha'nın BB Kremlerinin ne kadar iyi olduğunu duymuşuzdur. Ancak siz de benim gibi Misshashop Türkiye sayfasına girip fiyatlara baktığınızda bi kreme bu kadar para verilir mi belki tonu yüzüme uymayacak gibi sebeplerden almaktan vazgeçtiyseniz bana özelden ulaşabilirsiniz :16:

canım ten rengime uygun bulmakta zorlanıyorum maybelline kullandım hep ama tam uymadı hiç,bana yardımcı olurmusun? bantlarla beraber bunu da alayım geldiğinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ten rengime uygun bulmakta zorlanıyorum maybelline kullandım hep ama tam uymadı hiç,bana yardımcı olurmusun? bantlarla beraber bunu da alayım geldiğinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabii ki canım :16:

Missha nın kremleri 15-20 dk sonra cilt tonu ile eşitleniyor Kremlerin en büyük özelliklerinde bu Umarım uygun rengi buluruz ve memnun kalırsın :nazar:

Back