MissGamzeli'nin Çeyizi :)

cnm güle güle kullan hepsini sana bişi sorucam 17 parça saklama kabı vardı onları nerden ve ne kadara aldın acaba??

cnm güle güle kullan hepsini sana bişi sorucam 17 parça saklama kabı vardı onları nerden ve ne kadara aldın acaba??

teşekkür ederim canım. o saklama kaplarını yakaladinyakaladin.com diye bi siteden aldım.15 liraydı. (hala öyle :)

gule gule kullan cnm hepsini,ogrencilerinin aldigi cercevelerden en soldakini bana da ogrencim hediye etmisti..

:) onlar da ayrı bi değerli oluyo ama di mi :) benim ilk öğretmenler günümün hediyesiydi ayrıca, o yüzden çok özeller benim için :)

güle güle kullan canım hepsini hepside çok güzel

teşekkür ederimmm :)

canım tümünü iyi günlerde kullan inş..nihalelere bayıldım nereden kaça aldın cnm?

japon pazarı tarzı bi dükkandan aldım, 2,5 lira tanesi

aman da aman yesinler senin çeyizini opuyorumnanaktan
canım benim ne kadar güzel şeyker almışsın ha gayret
iyi günlerde kullan canımcım devamını bekliyorum :1hug:

Son düzenleme:
kısmet canımcım çok az kaldı eminim yaza düğün var alkisalkisalkis
ara tatilde nişan yapın

gdmt sende mi başladın topiklenmeye:)

yermizi devrediyoruz
ama hala çeyiz bakmak çok hoşuma gidio

canım arcopal günlük yemek takımını biz şuan kullanıyoruz çok kaliteli çıktı deseni hiç soyulmadı zamanında annem gazeteden almıştı kuponla için rahat kullan şekerim :1hug:

canım arcopal günlük yemek takımını biz şuan kullanıyoruz çok kaliteli çıktı deseni hiç soyulmadı zamanında annem gazeteden almıştı kuponla için rahat kullan şekerim :1hug:

benimkide onlardan kaydirigubbakcemile3 kuponla almış annem ben küçükkeneee kaydirigubbakcemile3

Evet evet bende küçüktüm
ama annene teşekkür et bak çeyisine koymuş benimki kullanıyor alsanaalsanasmile

ah ah bizim ögrencimiz yokki bize hediye alsın çeyizlerin güzelmiş:) devamıda vardır herhalde :) güle güle kullanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…