Missdance'ın Diyet Günlüğü

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
arkadaşlar herkese merhaba. artık bende bir günlük açayım kendime dedim.size kısace son kilo verme deneyimlerimi anlatayım gerçi çok uzun değil. çorba diyetiyle 2 kilo verdim isveç diyetiyle 3.300gr böylece 75ten 70e kadar indim şimdide 65e inmeye çalışıcam. asıl hedefim 60 hadi bakalım desteklerinizi bekliyorum.şimdilik forumdan bir arkadaşımın kendisininde uyguladığı bir listeyi uygulayacağım.isteyen olursa bana katılabilirsiniz. yarın sabah başlıyorum :)

işte liste ;

SABAH:
ac karnına limonlu ılık suyla başla güne... limon yağ eritir.aynı bulaşık deterjanlarında olduğu gibi...

yarım saat sonra
peynir,zeytinyağlı kekikli domates, zeytin, haşlanmış yumurta(bütün diyetlerde vardır tok tutar)
1 dilim ekmek yiyebilirsin amaaaaaaaaa yemezsen insülinin düşmez aclık hissetmezsin...

ARA ÖĞÜN 1LT SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur....

ÖĞLE:
1 dilim ekmekle birlikte
haşlanmış 1 tavuk yiyebilirsin..ızgarada olur ya da
1 dolu tabak bulgur pilavı yiyebilirsin.ya da
2 tabak corba yiyebilisin.yada
2 tabak sebze yemeği yiyebilirsin..ya da
5 ızgara köfte yiyebilirsin.... yada
1 tost yiyebilirsinya da
istediğin kadar salata ve yoğurt yiyebilirsin.......

ARA ÖĞÜN 1 lt SU
yeşil elma yada muz ve üzüm haric meyve.. bunlar acıktırır yeşil elmanın yağ yakına faydası coktur...

AKŞAM

1 dilim ekmekle birlikte
haşlanmış 1 tavuk yiyebilirsin..ızgarada olur ya da
1 dolu tabak bulgur pilavı yiyebilirsin.ya da
2 tabak corba yiyebilisin.yada
2 tabak sebze yemeği yiyebilirsin..ya da
5 ızgara köfte yiyebilirsin.... yada
1 tost yiyebilirsinya da
istediğin kadar salata ve yoğurt yiyebilirsin.......

1lt SU

akşam 6 dan sonra sadece meyve yiyebilirsin...

TATLI OLARAK 1 TOP DONDURMA YİYEBİLİRSİN........
PATATES,MAKARNA,PİRİNC PİLAVI YASAAAAAAK............ COK CANIN İSTERSE 1 KAŞIK YİYEBİLİRSİN.... TOPLAMDA 3 LT SU

GÜN İCİNDE MADEN SUYU VE AYRANI KARIŞTIRARAK İCİN... DOPİNG GÖREVİ GÖRÜR..ENERJİNİZ DÜŞMEZ
SPOR YAPARKEN KARBONHİDRAT (EKMEK TÜRÜ YANİ..)TÜKETMEYİN CÜNKÜ VÜCUT ÖNCE ALDIĞIMIZ KARBONHİDRATI YAKAR SONRA O BİTİNCE VÜCUTTAKİ YAĞLARI YAKAR.... KARBONHİDRAT ALMAZSAN DİREK OLARAK VÜCUTTAKİ YAĞDAN İŞE BAŞLAR.............

herkese günaydıııııııııııııııın:16:
bugün yürüyüşe çıkamadım,istanbulda yağmur yağdı...artık,okular açıldığı ıçin yürüyüşümü sabah yapıyorum:12:
bugün serbest günüm,yarın diyete başlarım...kahvaltıda çeyrek simit yedim,serbest günüm derken....
:56:1 yumurta,biraz peynir,3 zeytin,1/2 domates...
öğlen:tavuk,salata,ayran
akşam:salata ayran
bugün bunları yemeye düşünüyorum....
bu arada isveç diyeti bana iyi gelmedi...büniye meselesi....bugün tekrar tartıldım,sadece 2 kilo gitmiş...demek ki gerisi sadece su kaybıymış,ve geri gelmiş...neyse,artık sizinle birlikte yeni bir başlangıç yapıyorum....hepimize başarılar:16:

herkese günaydıııııııııııııııın:16:
bugün yürüyüşe çıkamadım,istanbulda yağmur yağdı...artık,okular açıldığı ıçin yürüyüşümü sabah yapıyorum:12:
bugün serbest günüm,yarın diyete başlarım...kahvaltıda çeyrek simit yedim,serbest günüm derken....
:56:1 yumurta,biraz peynir,3 zeytin,1/2 domates...
öğlen:tavuk,salata,ayran
akşam:salata ayran
bugün bunları yemeye düşünüyorum....
bu arada isveç diyeti bana iyi gelmedi...büniye meselesi....bugün tekrar tartıldım,sadece 2 kilo gitmiş...demek ki gerisi sadece su kaybıymış,ve geri gelmiş...neyse,artık sizinle birlikte yeni bir başlangıç yapıyorum....hepimize başarılar:16:

Tebrik ederim canım inşallah bu diyet bize iyi gelir

:21:

sizi gördüğüme çok sevindim birlik olunca biz başarırız :) bende başladım artık. öğlen 2 kase çorba içtim :)

hadi bakalım birlikte zayıflıcaz. bu arada sabah tartıldım 71 geldim. isveçteyken mide boş diye o kadar az çıktım galiba.biraz moralim bozuldu ama bu beni kamçıladı zayıflamak için :)

hadi bakalım birlikte zayıflıcaz. bu arada sabah tartıldım 71 geldim. isveçteyken mide boş diye o kadar az çıktım galiba.biraz moralim bozuldu ama bu beni kamçıladı zayıflamak için :)

İsveç ya kastan gidiyo yada sudan bizi zayıflatamadı. İnşallah bu diyetle sağlıklı zayıflarız kızlar:29:

inşaalah canım ya.şimdide yeşil çay içiyorum ben.

akşama da kereviz ve pırasa pişiricem. yani akşama sebze yemeğim var yanında salata ve yoğurt.

bu arada dün akşam biraz abarttım maalesef.eşim pizza istiyordu ne zamandır markette dondrurulmuş olanlardan aldık ama ben bir tane yedim zaten küçüktü ama yedim işte söylemeden geçmiyim dedim.

Son düzenleme:
inşaalah canım ya.şimdide yeşil çay içiyorum ben.

akşama da kereviz ve pırasa pişiricem. yani akşama sebze yemeğim var yanında salata ve yoğurt.

bu arada dün akşam biraz abarttım maalesef.eşim pizza istiyordu ne zamandır markette dondrurulmuş olanlardan aldık ama ben bir tane yedim zaten küçüktü ama yedim işte söylemeden geçmiyim dedim.

Kaçamak yani:9: olsun bizde yapıyoruz abartmamak şartıyla:27: Bende akşam fasulye yiycem yanında da yoğurt yiyebilirim yada salata

sıkma canını,bende fazla çıktım...ben 80,5 çıktım...ama gidecek bu kilolar,biz kendimize inanalım,birbirimize inandıralım:13:ben 10 kilo vermek istiyorum,2 ay süre verdim kendime.

eski isveç diyeti arkadaşlarım sizler buraya gelmişsiniz ben kaçırırmıyım bu diyet hakkında biraz daha bilgi alsak ?

Back
X