MissA'nın Çeyizleri

aldıkların çok güzel canım servis setlerin bıçak takımın emsan tencerene ayrı bir bayıldım mor benim rengim çok severim:16: güle güle kulan inş.

çeyizlerin çok güzeller allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
ayrıca home sweet home lady francesca beyaz nevresim takımlarımız aynı ben bayılarak aldım o takımı şahane bir görüntüsü var güle güle kulanalım

ayrıca home sweet home lady francesca beyaz nevresim takımlarımız aynı ben bayılarak aldım o takımı şahane bir görüntüsü var güle güle kulanalım

Hepside çok güzeller canım güle güle kullan inşallah:nazar:.. bende heveslendim çeyizlerimi koyasım geldi :52::52:

Hepside çok şık seçimlerrr. Güzell günlerdeee kullanının
Bendede morr tutkunluğuuu varr
Mor ne görsem alıyorum
Dayanamıyorummmm:56:

Güle güle kullan canım kahvaltı takımına bayıldım rengi modeli çok güzel veeeeeee keman yağdanlığını sevdim mutlu günlerde kullan canım

Evet canım bende morla bi başladım tüm mutfağım mosmor oldu. Geçenlerde olimpiyatları izliyorduk, madalya alan yüzücüler mor bi standa çıktılar. Nişanlım onu görünce bak bunu da alalım bizim mutfağa dedi. O derece moruz yani.:) Teşekkürler güzel dileklerin için...

Bizim evde mosmor şu anki bekar evimde mor o :)) bende kendi çeyizimde artık mor olması dedim yoksa nasıl durdum bilmiyorum :)

ayrıca keman yağdanlığına da bayıldım güle güle kullann :8:

özenilerek seçilmiş hepsi :) Allah ım agız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah

Herkese tek tek teşekkürler kızlar. Güzel dileklerinizi ve dualarınızı duymak beni çok mutlu etti. Allah hepimizi mutlu huzurlu etsin

canım dantelli galiba 3. sıradaki nevresim takımını nereden ve ne kadara aldın söyleyebilir misin? mor olana da bayıldım ama ona daha çook bayıldımm :1::1::1:

Home Sweet Home markası canım orda birçok model vaR. Benimkinin adı Lady francesca yalnız fiyatını net hatırlayamıyorum. Diğer nevresimlerde ordan toplu aldığımız için kafam karıştı ama 200-400 arasıydı dantelli nevresim takımları.

Evet canım kullanmak için sabırsızlanıyorum :)

Hepside çok güzeller canım güle güle kullan inşallah:nazar:.. bende heveslendim çeyizlerimi koyasım geldi :52::52:

Muhakkak koymalısın. Fikir alışverişi oluyor. Bizden sonra gelenlere örnek oluyor. Hemde güzel dilekler dualar alıyorsun;)

Hepside çok şık seçimlerrr. Güzell günlerdeee kullanının
Bendede morr tutkunluğuuu varr
Mor ne görsem alıyorum
Dayanamıyorummmm:56:

Yaşasın mor sevgisi !!! Teşekkürler canım :)

Çeyizlerin çok güzel, Allah iyi ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :) Çeyizim için küçük ev aletlerine başlamak istiyorum. Sen seçerken nelere dikkat etmiştin, fikir verebilir misin? :1:

IMG_1483.JPG

[img][5][1][2000x2743].jpg

236eeae5ba047557dfbfb9d6ac5aebd6.jpg

mesrubat-bardak-3-lu1122946.jpg

Çeyizlerin çok güzel, Allah iyi ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :) Çeyizim için küçük ev aletlerine başlamak istiyorum. Sen seçerken nelere dikkat etmiştin, fikir verebilir misin? :1:

İnternetten çok araştırdım, yorumlara baktım, hızlı karar vermeye çalıştım ve fiyat kalite oranına baktım.
Şöyle bi durum var bana göre çok para vermeye değmicek şeyler var örneğin sürahi bardak seti, ben ordan kıstım. İşime en çok ne yarayacak diye düşündüm ve yorumlardan da anladığım kadarıyla fissler marka düdüklü tencere hem patlama riski olmayan hemde yemekleri süper hızlı bi vakitte pişiren mükemmel bi icatmış ancak diğerlerine göre daha pahalıymış. O zaman ben ordan kıstığım parayı bu tarafa yatırdım.
Bide en önemlisi para biriktirmek. böylelikle aklın bişeyde kalmaz kimseye de muhtaç olmazsın;)

İnternetten çok araştırdım, yorumlara baktım, hızlı karar vermeye çalıştım ve fiyat kalite oranına baktım.
Şöyle bi durum var bana göre çok para vermeye değmicek şeyler var örneğin sürahi bardak seti, ben ordan kıstım. İşime en çok ne yarayacak diye düşündüm ve yorumlardan da anladığım kadarıyla fissler marka düdüklü tencere hem patlama riski olmayan hemde yemekleri süper hızlı bi vakitte pişiren mükemmel bi icatmış ancak diğerlerine göre daha pahalıymış. O zaman ben ordan kıstığım parayı bu tarafa yatırdım.
Bide en önemlisi para biriktirmek. böylelikle aklın bişeyde kalmaz kimseye de muhtaç olmazsın;)

Tavsiyeler için çok teşekkürler :40:

Back
X