Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
emsan tencerene bıçak setine cezvene bayıldımmm tencereye hiç ihtiyacım yokken bu mor seti alasım var şimdi. ben de mutfak eşyalarımı mor alıyorum çok beğendim çok güzel herşeyin ayrıca yatak odasında da mor rengi kullanacak birisi olarak nevresim takımlarını da çok beğendim güle güle kullan hepsini
emsan tencerene bıçak setine cezvene bayıldımmm tencereye hiç ihtiyacım yokken bu mor seti alasım var şimdi. ben de mutfak eşyalarımı mor alıyorum çok beğendim çok güzel herşeyin ayrıca yatak odasında da mor rengi kullanacak birisi olarak nevresim takımlarını da çok beğendim güle güle kullan hepsini
Emsanın satış yerlerini görmüştüm ben aslında mesela istanbuldamısın bilmiyorum ama marmara forumda vardı. Bikaç yerde daha vardı sanırım genel olarak züccaciyelerde var