MissA'nın Çeyizleri

MissA

Doğum Hikayecisi
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
2.857
19
318
Benimle aynı duyguları yaşayan birilerini gördükçe mutlu oluyorum. Çeyizlerinize bakıp çok fikir aldım, umarım benimkilerde birilerinizin işine yarar.

Braun mr 570

Bbraun-mr-570-patisserie-0.jpg

Tefal ütüm

5370x330x310.jpg

Tefal Türk Kahvesi Makinası

tk2_330.jpg

Tefal Toast'N Grill Ekmek Kızartma Makinesi

toastn_330.jpg

Emsan Tencere Seti

pr_01_243_min.jpg

Emsan Cezve Seti

FO,485,45,emsan-olivin-cezve-seti-mor-caydanlik-cezve-setleri-emsan.jpg

Emsan Bıçak Seti

en_ucuz_Emsan_Mutfak_Esyalari_emsan_MATRIKS_7_PRC._STANDLI_KESME_TAHTALI_BICAK_SETI_SIYAH_1571.jpg

Korkmaz Kpçe seti

32(50).jpg

Eternity Teflon Tenccere Seti

1718391183002_0_304x424_1.jpg

Remetta misafir Yemek takımım

1306239964_RD_55[1]-228x228.jpg

Karaca Gündelik Yemek takımları

karaca-mor-coloured-days-24-parca-ymt.jpg
mozaikfusya.jpg

Kahvaltı Setim

01-Karaca%2Bporselen%2B%2BKahvalt%25C4%25B1%2BTak%25C4%25B1mlar%25C4%25B101.jpg

kahvaltı setinin markası ne canım çok beğendim..birde gündelik takımın karacadan olan bizde var çok güzel..güle güle kullan..

kahvaltı setinin markası ne canım çok beğendim..birde gündelik takımın karacadan olan bizde var çok güzel..güle güle kullan..

Kahvaltı setim de karacadan canım. Sizde de mi var o takımdan memnun olmanıza sevindim.

Çeyizime Karaca'dan aynı yemek takımlarının aynı renklerini ben de aldım canım 12 kişiliğe tamamldım bir koyu bi açık mor ile. Güle güle kullan bu arada çeyizlreini hepsi çok güzel. :16:

Çeyizime Karaca'dan aynı yemek takımlarının aynı renklerini ben de aldım canım 12 kişiliğe tamamldım bir koyu bi açık mor ile. Güle güle kullan bu arada çeyizlreini hepsi çok güzel. :16:

Bende karma kullanırım diye düşündüm iki rengi. Sende benim gibi düüşünmüşsün, ne güzel:)

çok güzeller canım mutluluk yanından eksik olmasın inş :16::16::16:

Çok teşekkürler tatllım aminnn:)

evet memnunuz çok sık kullanıyoruz ve makineye atıyoruz sürekli bir sorun yok..ve de çok şık..güle güle kullan..

Gündelik takım olduğu için hep makinada olcaklar sevindim bir sorun çıkmamasına valla

günlük yemek takımlarını çok beğendim canım. mutluluk ve huzurla kullanman dileğiyle :nazar::nazar::nazar:

Bende karma kullanırım diye düşündüm iki rengi. Sende benim gibi düüşünmüşsün, ne güzel:)

Çok teşekkürler tatllım aminnn:)

Gündelik takım olduğu için hep makinada olcaklar sevindim bir sorun çıkmamasına valla

Ben önce koyu mor almıştım 6 kişilik iki üç gün sonra gittim tekrardan aynısı alıp 12 li yapcaktım ordaki kız bak açık moru var onla beraber kullanınca daha güzel oluyor demişti denedik orda mesela servis tabağı koyu mor yemek tabağı açık mor cidden daha güzel durduğunu fark ettim öyle iki renk almış oldum.:9: Güle güle kullanım hepimiz inşallla güzel günlerde:16:.

Ben önce koyu mor almıştım 6 kişilik iki üç gün sonra gittim tekrardan aynısı alıp 12 li yapcaktım ordaki kız bak açık moru var onla beraber kullanınca daha güzel oluyor demişti denedik orda mesela servis tabağı koyu mor yemek tabağı açık mor cidden daha güzel durduğunu fark ettim öyle iki renk almış oldum.:9: Güle güle kullanım hepimiz inşallla güzel günlerde:16:.

aynen bizde annemle bi mor bi pembe takım aldık karışık karışıkta kullanıyoruz hiçte sırıtmıyo..iyi yapmışsın..

çeyizler yavaş yavaş birikmeye başlamışş :) herşeyin çook tatlı mor rengi çok severim güle güle aşkla kullan hepsini :16:

gülee güle kullanın inş :nazar:

ben bornoz takımlarına taktım ya hepiniz çok güzel almışsınız terlikli falan :8: ben de istiyorummm ama internetten almaktan tedirgin oldum. bedenleri ne alsam ki :26: normal giysi bedenim S mesela o zaman S mi alsam :26: yoksa mağazadan bakıp mı almalı

çeyizler yavaş yavaş birikmeye başlamışş :) herşeyin çook tatlı mor rengi çok severim güle güle aşkla kullan hepsini :16:

Evet canım bende morla bi başladım tüm mutfağım mosmor oldu. Geçenlerde olimpiyatları izliyorduk, madalya alan yüzücüler mor bi standa çıktılar. Nişanlım onu görünce bak bunu da alalım bizim mutfağa dedi. O derece moruz yani.:) Teşekkürler güzel dileklerin için...

bayıldım cnm maşallah çok güzel şeyler almışsın iyi günlerde kullanırsın inş.:nazar::nazar::16::16:

Amin canım inş.

gülee güle kullanın inş :nazar:

ben bornoz takımlarına taktım ya hepiniz çok güzel almışsınız terlikli falan :8: ben de istiyorummm ama internetten almaktan tedirgin oldum. bedenleri ne alsam ki :26: normal giysi bedenim S mesela o zaman S mi alsam :26: yoksa mağazadan bakıp mı almalı

Canım hatırladığım kadarıyla standart genel olarak ölçüleri. Ama markadan markaya kalıpları değişebilir, mağazadan bakmak daha faydalı sanırım.

Fissler Düdüklü tencerem

59276146_tn30_0.jpg

Us-Polo-Conway-Tek-Kisili_14629_1-800x800.jpg

Baharatlıklarım

0984658_431.jpeg
0984666_431.jpeg

Keman yağdanlık

images

bambu-kasiklik_367238.jpg

38901169_tn30_0.jpg

5598541000245_1_org.jpg
1000000009668_1_org.jpg
FK,785,91,bambu-buyuk-boy-yuvarlak-kase-171.jpg
_nY8t.jpg
daybuyday-weisenberg-bambu-orta-kesim-tahtasi-ufak-kulplu.jpg
DSC_6239-500x500.JPG

canım dantelli galiba 3. sıradaki nevresim takımını nereden ve ne kadara aldın söyleyebilir misin? mor olana da bayıldım ama ona daha çook bayıldımm :1::1::1:

Back
X