- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi miss_curious
-
oyy maşallah canım benim çok tatlı olmuşsun Rabbim nazarlardan saklasın
Allah mutluluğunuzu daim etsin..
cook tesekkur ederim canim benim yaaa...:1hug:Çok hoş olmuşsun. . . Saçın makyajın elbisen ve yüzündeki gülücük muhteşemm. . .:) Mutluluklar dilerim
sagol canim allahim hepimize icinde huzurun, sevginin ve sayginin eksik olmadigi bir yuva nasip etsin insallah..canım çok güzel olmuşsun alalh mesut etsin bu arada gelinliğinde çok hoşmuş
kocaman mutluluklar diliyorumŞeniz :asigim:
amiin cnm dugun olsun nasipse eylulde paylasirim sizlerle resimleri, insallah onlar da icime siner..:Saruboceq:CANIM çok güzel olmuşşsun gerçekten nikah için gayet güzel sade şık bi gelin olmuşşsun.
Darısı Düğüne İnşallah en kısa sürede onları da görmek nasip olur.
canim kuafor o kadar onemli ki onu anladim guzel birinin guzelligini mahvedebilecegi gibi, baski birini prensese de cevirebilir...ayyy masallah cok hos olmussun kendinde cok güzelsin Allah nazarlardan saklasın
cook sagol tatlim...a.s.çok güzel olmuşsun canım mutluluklar dilerim olumunekankayizsmile
ayyy cok mutlu olduk cook tesekkur ederiz canim..alkisalkisalkisElbise, saç, makyaj, gelinle damadın uyumu 10 numara..Maşallah diyeyim mutluluklar..
coook sagol canim benim,begenmeniz beni de mutlu etti..hihoyyytÇoookkk güzel olmuşsun canım Allah mutluluğunu daim etsin... Peri gibisin...
guzel yorumun icin cook sagol cnm nasil bakarsan oyle gorursun diye dusunurum ben hep,beni guzel yapan senin bakisindaki guzelliktir..Sitede gördüğüm en güzel gelinlerden biri olmuşsun. Çok mutlu olun. Gülümsemen harika, sanırım seni bu kadar güzel yapan esas şey de bu.
tesekkur ederim cnm cekim yapan kisiler de ayni seyleri soylediler hep, gordugumuz en pozitif ciftlerden birisiniz demisti..Allahim sonrasinda da gulmeyi nasip etsin hep..Çok hoş olmuşsun maşallah. İnsan zaten mutlu olunca gülüşü hareketleri her şeyi çok güzel oluyor. Hayırlı olsun.
amiiiiin canim benim hepimiz mutlu olalim insallah...cok yakismissiniz allah nazarlardan saklasin mutluluklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?