Miss_curious'un nikah resimleri...

Çok hoş olmuşsun. . . Saçın makyajın elbisen ve yüzündeki gülücük muhteşemm. . .:) Mutluluklar dilerim

canım çok güzel olmuşsun alalh mesut etsin bu arada gelinliğinde çok hoşmuş
kocaman mutluluklar diliyorum Şeniz :asigim:

CANIM çok güzel olmuşşsun gerçekten nikah için gayet güzel sade şık bi gelin olmuşşsun.
Darısı Düğüne İnşallah en kısa sürede onları da görmek nasip olur.

Çok hoş olmuşsun maşallah. ınsan zaten mutlu olunca gülüşü hareketleri her şeyi çok güzel oluyor. Hayırlı olsun.

canım çok şık,sade ve çok zarif olmuşsun maşallah çok güzelsin mutluluklar dilerim opuyorumnanaktan

Çok hoş olmuşsun. . . Saçın makyajın elbisen ve yüzündeki gülücük muhteşemm. . .:) Mutluluklar dilerim
cook tesekkur ederim canim benim yaaa...:1hug:

canım çok güzel olmuşsun alalh mesut etsin bu arada gelinliğinde çok hoşmuş
kocaman mutluluklar diliyorum Şeniz :asigim:
sagol canim allahim hepimize icinde huzurun, sevginin ve sayginin eksik olmadigi bir yuva nasip etsin insallah..

CANIM çok güzel olmuşşsun gerçekten nikah için gayet güzel sade şık bi gelin olmuşşsun.
Darısı Düğüne İnşallah en kısa sürede onları da görmek nasip olur.
amiin cnm dugun olsun nasipse eylulde paylasirim sizlerle resimleri, insallah onlar da icime siner..:Saruboceq:

ayyy masallah cok hos olmussun kendinde cok güzelsin Allah nazarlardan saklasın
canim kuafor o kadar onemli ki onu anladim guzel birinin guzelligini mahvedebilecegi gibi, baski birini prensese de cevirebilir...

Çoookkk güzel olmuşsun canım Allah mutluluğunu daim etsin... Peri gibisin...
coook sagol canim benim,begenmeniz beni de mutlu etti..hihoyyyt

Sitede gördüğüm en güzel gelinlerden biri olmuşsun. Çok mutlu olun. Gülümsemen harika, sanırım seni bu kadar güzel yapan esas şey de bu.
guzel yorumun icin cook sagol cnm nasil bakarsan oyle gorursun diye dusunurum ben hep,beni guzel yapan senin bakisindaki guzelliktir..

Çok hoş olmuşsun maşallah. İnsan zaten mutlu olunca gülüşü hareketleri her şeyi çok güzel oluyor. Hayırlı olsun.
tesekkur ederim cnm cekim yapan kisiler de ayni seyleri soylediler hep, gordugumuz en pozitif ciftlerden birisiniz demisti..Allahim sonrasinda da gulmeyi nasip etsin hep..

cok yakismissiniz allah nazarlardan saklasin mutluluklar...
amiiiiin canim benim hepimiz mutlu olalim insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…