- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
fazlasiyla sekerliydi tatlim 100 tl nin altinda bi rakamla kurtuldum ama gelin basi yapmadilar o yuzden bu fiyat...Gerci gelin basi olsa nasil olurdu bilmiyorumkaydirigubbakcemile3sen öyle diyorsan tamamdır aklımda olsun bu kuaför canım,çok tuzlu değil umarım :ecrin_bebek:
Canım çok merak ediyordum seni. Çoook güzel olmuşsun, su gibisin. Allah gülen yüzünüzü soldurmasın. Mutluluklar..
fazlasiyla sekerliydi tatlim 100 tl nin altinda bi rakamla kurtuldum ama gelin basi yapmadilar o yuzden bu fiyat...Gerci gelin basi olsa nasil olurdu bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
canim simdi soyle sac,makyaj,kas-biyik,oje=80 tl..aa çok iyimiş genelde fatih pahalıdır,peki neler dahil bu fiyata saç,makyaj,manikür flanda varmı?
canim simdi soyle sac,makyaj,kas-biyik,oje=80 tl..
cook tesekkur ederim cnm...opuyorumnanaktan.
mutluluklar dilerim, cok güzel olmussun
begendin mi cnm biz efet kirmizi odada kaldik ama balayi cifti oldugumuzu bilmiyolardiharika kaydirigubbakcemile5 bu arada hotele baktım gördüğüm en güzel ağva oteli diyebilirim çook güzelmiş kırmızı odayı mı veriyorlar balayı çiftlerine aklinialirimsmile odaların içinde birde ne var aman
ayyyyy hadi yaaa tatlim inan ben de istemiyorum istanbuldan ayrilmayi ama biliyosun yerimiz sevdicegimizin yanı..:kedi:beğendim opuyorumnanaktan çok değişik geldi jakuzi hemde odanın içinde var zemuszemus inş bodrumdaki daha da hoş geçer canım,en iyisi olsun senin için inş bu arada öğretmenimde istanbuldan taşınacakmış :gitme: gitmeyin ingilizcecilerim gitmeyin
cook tesekkur ederim canim yaaa allahim hepimize mutlu bir yuva kurmayi nasip etsin insallah..Canım, herşeyin mükemmel olmuş. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Çok yakışmışsınız.opuyorumnanaktan
amiiin canim insallah...opuyorumnanaktançok hoş olmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun :)
cook sagol canim benim :1hug:atlattim hayirlisi ile darisi dugune insallah ikimiz icin de...Canımcım çoook güzel olmuşsun,maşallah sana.tebrikler tekrar darısı tüm sevenlerin başına.detaylı inceleme ve yorum yarın gelecek benden,şu an tel. İle girdim de nete.
amiin cnm cok tesekkur ederim...opuyorumnanaktanmutluluklar çok yakışmışsınız Allah nazarlardan saklasın
canim iyi bi kuaforun eline dusunce bence herkes guzel olur..sans isi biraz da o gun sansliydim sanirim..alkisalkisalkisBayildim sana ben, prensesler gibi olmussun canim.
Mankenlere tas cikartirsin inan, bu kadar güzellik, bu kadar güzel bir tebessüm...ömür boyu mutluluklar...
canim sagol ya hakkaten allahima sukur hicbi olumsuzluk yasamadik,kafamiza gore yaptik nikahimizi ailemizden kimse yoktu genclerle beraber daha bi guzel oldu sanki..Çook güzel görünüyorsunuz eşinle,
ne güzel olmuşsun, maşallah sana
Harika bir gün olduğu yüzünüzden okunuyor, hep böyle olun inş
Mutluluklar diliyorum canımm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?