Miss_curious'un nikah resimleri...

canım misssiimmmmmmm
çok güzel olmuşsun cnm
darısı eylüldekine
ve bizim başımıza :)
ayakakbının altınında resmini çekseydn keşke :)

canim benim ya valla sevindim begenmenize daha salonda gorevlilerin cektigi de var bi kac tane ama onlari persembe alabilecekmisiz..VEEE tabiki de daha guzel gunler sizlerin basina insallah..opuyorumnanaktan

canim jeanim sagol cok daha guzel gunler senin de basina insallah..senin de resimlerine bakmak nasip olur insallah burdan..a.s.
otelimiz fena sayilmazdi guzelim ama 1 gun yetermis hakkaten biz biraz daha hareketli otelleri sevdigimiz icin daha fazlasi bize hakkaten cok gelicekmis..bi de fiyatina bence degmez yani o fiyata cok daha iyi bi otelde kalinabilirdi, sanirim agva biraz pahali..kafa dinlemek icin ideal ama balayi icin farkli alternatifler dusunulebilir..

cok ama cok yakismissiniz...masallah allah nazarlardan korusun...cok güzel olmussun...
mutlulugunuz gözlerinizden okunuyor....

ömür boyu mutluluklar dilerim...

inş canım kısmet ,yola bir güncük yetmez diye başladık ama yetmiş acqua verde,riverside iyi diye duymuştum nerde kaldınız?kısmet bodrum bodruma canım opuyorumnanaktan

Maşallah
Çok güzel olmuşsun canım,
saçin elbisen mayajın harika.
Heyecanla düğün resimlerini bekliyoruz.
Ömür boyu Mutluluklar a.s.

çok şık olmuşsunuz tebrik ederim. maşallah
cok tesekkur ederim canim..

inş canım kısmet ,yola bir güncük yetmez diye başladık ama yetmiş acqua verde,riverside iyi diye duymuştum nerde kaldınız?kısmet bodrum bodruma canım opuyorumnanaktan
canim yetti ama dedigim gibi tercih meselesi sessiz, dogayla ic ice bi tatil seni mutlu ederse agva dusunulebilir..biz tree tops otelde kaldik canim ama olanaklari bana biraz kısıtlı geldi verilen ucrete gore..daha farkli bi otel dusunulebilir..

Maşallah
Çok güzel olmuşsun canım,
saçin elbisen mayajın harika.
Heyecanla düğün resimlerini bekliyoruz.
Ömür boyu Mutluluklar a.s.
amiin canim benim ya dedigin gibi insallah dugun de icime siner,onun icin arastirmalarima basliycam eve doner donmez..:hulya:

maşallah harika olmuşsun
Allah mutluluğunuzu bozmasın
amiiin canim allahim yuvamizdan huzuru eksik etmesin insallah..:Saruboceq:

doğayı severim ama sanırım birkaç gün katlanırım kaydirigubbakcemile3 sonra güneyi isterim,bu arada fatihte hangi kuaföre gittin canım?ay herşeyimiz aynı olacak yakına fatihteki kuaförse eğer bileyim :hulya:

çok güzel olmuşsun canım. yakışmışsınız Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Gözlerinin içi gülsün hep
cook sagol canim ya bu guzel dileklerin icin..umarim her sey gonlumuzce olur..
Cok guzel olmussun, elbisen sacin cok yakismis, simdiden omur boyu mutluluklar size!
:1hug:cnm cook tesekkur ederim..hepimiz en guzel gunleri evliliklerimizde yasariz insallah..

canim kuafor evet fatih'te hayriye-atalay var ipek yol magazasinin ust katinda hemen..sac modelimi goturdum ve onlar yaptilar..Cook memnun kaldim kesinlikle tavsiye ediyorum..dugunum burda olsaydi yine oraya gidedim..:dance:

Canım çok merak ediyordum seni. Çoook güzel olmuşsun, su gibisin. Allah gülen yüzünüzü soldurmasın. Mutluluklar..

canim kuafor evet fatih'te hayriye-atalay var ipek yol magazasinin ust katinda hemen..sac modelimi goturdum ve onlar yaptilar..Cook memnun kaldim kesinlikle tavsiye ediyorum..dugunum burda olsaydi yine oraya gidedim..:dance:

sen öyle diyorsan tamamdır aklımda olsun bu kuaför canım,çok tuzlu değil umarım :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…