• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss_curious'un nikah resimleri...

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
Kizlar kendi cektigimiz resimleri ekliyorum merak edenler vardi..Dugunumuz 25 eylul'de,oncesindeki nikah resimlerimizi paylasiyorum sizlerle..Allahima sukur her sey diledigimiz gibi gecti,darisi tum isteyenlerin basina..
2lypax.jpg

jtxhxj.jpg
gelin odasında..
b8ptsy.jpg

2hnuvzt.jpg

2eydn4i.jpg

2evt8he.jpg

outgrm.jpg

2l8w6co.jpg
istiklal'de nikah sonrasi eglenmeye gitmistik..
ml722s.jpg

2nhgm6p.jpg

29tlzt.jpg

2567hy0.jpg

2vl16l1.jpg

jhelo8.jpg

29f8sit.jpg

2qmf11y.jpg

ngymio.jpg

Son düzenleme:
canımm sana bayıldım ben senin fotolarını 1 saat önce facede gördüm benim bi arkadasımı etiketlemişsin oradan tesadüf bütün fotolarına baktım hatta aaa benim gibi sade bir gelin dedimkaydirigubbakcemile3 cok cok cok begendim :nazar: canım nikah sekerlerinede bayıldım sacınada elbisenede ya allahım korusun gercekten cok guzel olmussun mutluluklar :nazar:

Mutluluğunuz daim olsun:nazar:
amiin cook cokk sagolun..
canımm sana bayıldım ben senin fotolarını 1 saat önce facede gördüm benim bi arkadasımı etiketlemişsin oradan tesadüf bütün fotolarına baktım hatta aaa benim gibi sade bir gelin dedimkaydirigubbakcemile3 cok cok cok begendim :nazar: canım nikah sekerlerinede bayıldım sacınada elbisenede ya allahım korusun gercekten cok guzel olmussun mutluluklar :nazar:
aaa inanmiyorum canim ya hangi arkadasin o beni de taniyan..kaydirigubbakcemile3 cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin allahima sukur benim de icime sinen bi gun oldu..

Yaa niye facebooktaki gibi beğenme seçeneği yoookkk :(( Binn kere, yüz binn kere beğendimm opuyorumnanaktan Allahım nazarlardan saklasın,yüzünüzdeki gülemseme hiç eksilmesin...Bu arada çoooook güzel olmuşsunn :asigim:

çok güzel olmuşsun canım maşallah...nikah için çok yerinde bir kıyafet olmuş....gelinlik değil ama gelinlik gibi beyaz bir elbise seçmişsin....bazıları normal bir döpiyesle falanla yapıyorlar bence bu çok daha doğru bir seçim olmuş...yerimseniben

mutluluklar dilerim....:nazar:

ben milyonlarca kez beğendim Eylül-Ekim ayı gelinimiz :)
süper olmussun tatlım.
o yüüzndeki gülümseme hiç ama hiç gitmesin.hem çok güzel hem çok sade hem çok masum.
süpersinnnnnnnnnn
maşallah

canım misssiimmmmmmm
çok güzel olmuşsun cnm
darısı eylüldekine
ve bizim başımıza :)
ayakakbının altınında resmini çekseydn keşke :)

missim çok çok güzel olmuşsun herşeyin çok yakışmış saçın,makyajın hepsi süper maaşallah eniştemde yakışıyorsunuz boncuk boncuk sana bakıyor senin adına çook sevindim olumunekankayizsmile taksimde mekanda bulmuşsunuz buna da sevindim oteliniz hangisiydi memnun kaldınız mı canım?

Yaa niye facebooktaki gibi beğenme seçeneği yoookkk :(( Binn kere, yüz binn kere beğendimm opuyorumnanaktan Allahım nazarlardan saklasın,yüzünüzdeki gülemseme hiç eksilmesin...Bu arada çoooook güzel olmuşsunn :asigim:
canim benim cook sagol darisi tum bekarlarin basina..hakkaten ya face'teki gibi begendi secenegi de koyulsun buraya...:teytey:

canım sanırım aynı okuldasınız esra canım benim ilkokul arkadasım esra
efet cnm ayni okulda calisiyoruz dunya kucuk gercekten..kaydirigubbakcemile3
çok güzel olmuşsun canım maşallah...nikah için çok yerinde bir kıyafet olmuş....gelinlik değil ama gelinlik gibi beyaz bir elbise seçmişsin....bazıları normal bir döpiyesle falanla yapıyorlar bence bu çok daha doğru bir seçim olmuş...yerimsenibenmutluluklar dilerim....:nazar:

sagol tatlim ya sevgili esime kalsa kisa bi elbise istiyodu ama ben de cook sevdim elbisemi..arkadaslarim icin yaptim nikahimi istanbul'da en azindan gelinlik gibi olsun dedim..

Back