Benim yazdığım sadece ulan içeriyor. Seninkinde bilmem ne suratlı vs. Eline ne geçerse yazmışsın. Kaybeden sen olursun.hakaretler karsılıklı oldugu ıcın hıc bısey olmaz ama bı sonrakı hakaretınde gorusuruz anladınmı terbıyenı toplamanı tavsıye ederım sana!
Toliş yazdığını kible geç ya niye tartışıyosun
Benim yazdığım sadece ulan içeriyor. Seninkinde bilmem ne suratlı vs. Eline ne geçerse yazmışsın. Kaybeden sen olursun.
Tolin haklı olabilirsin ama sakin kuzum burası bir forum değmez sinirlerine.Sakinleşin özelden sakince yazışın canım ya da iletişim kurmayın kapatın konuyu hemen.Yoksa ban yiyeceksin diye korkuyorum.Hadi deli dolu arkadaşım benim sakinleş benim hatırıma cevap yazma.albı bıt pazarındakı kıza bunlar ne cırkın seyler yazmıs ya boyle yazılabılırmı allah askına begenmedım demek baska cırkın demek baska ve ben rep verdım dıye ne ulanlıgım kalmıs ne baska bıseylıgım insanda bıraz uslup bıraz ar olur ya!
O da fikir beyan etmedir. Peki sen bilirsin. Print screen görüntüsünü atarım buraya millet görsün ne kadar seviyeli(!) olduğunu.valla ne ıstıyosan onu al ben sana soyluyorum begenmedım demek baska bunlar ne kadar cırkın demek baska ozur varya hayatta dılemem bende elım bos gelmem haberın olsun buyur davanı acabılırsın!
Tolin haklı olabilirsin ama sakin kuzum burası bir forum değmez sinirlerine.Sakinleşin özelden sakince yazışın canım ya da iletişim kurmayın kapatın konuyu hemen.Yoksa ban yiyeceksin diye korkuyorum.Hadi deli dolu arkadaşım benim sakinleş benim hatırıma cevap yazma.
Zaten siniri beni benden alıyor cevap vermese ne olir yani veya bırak kime ne demişse o uğraşsın dimi boşna oluyo böyle şeylerTolin haklı olabilirsin ama sakin kuzum burası bir forum değmez sinirlerine.Sakinleşin özelden sakince yazışın canım ya da iletişim kurmayın kapatın konuyu hemen.Yoksa ban yiyeceksin diye korkuyorum.Hadi deli dolu arkadaşım benim sakinleş benim hatırıma cevap yazma.
Lütfen arkadaşım gerek yok burada böyle şeylere.lütfen sende sakinleşip cevap yazmayı bırak hadi.O da fikir beyan etmedir. Peki sen bilirsin. Print screen görüntüsünü atarım buraya millet görsün ne kadar seviyeli(!) olduğunu.
O da fikir beyan etmedir. Peki sen bilirsin. Print screen görüntüsünü atarım buraya millet görsün ne kadar seviyeli(!) olduğunu.
yanlız topik öldü hanımlar
Fikirlere açık oltamam kaybeden ben olucam ver dıyorum ver ver ver tamammı ardına koyma verrrrrr!
yanlız topik öldü hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?