Miss Turkey finalistleri açıklandı

hakaretler karsılıklı oldugu ıcın hıc bısey olmaz ama bı sonrakı hakaretınde gorusuruz anladınmı terbıyenı toplamanı tavsıye ederım sana!
Benim yazdığım sadece ulan içeriyor. Seninkinde bilmem ne suratlı vs. Eline ne geçerse yazmışsın. Kaybeden sen olursun.

Tek resim ile guzellik sonucuna ulasmak biraz haksizlik gibime geliyor ama bu resimlerden 4 ile 23 numarayi begendim. Ben de aksine Turk kizlarini begeniyorum. Burada dogan genc kizlarimiz ozellikle bana cok guzel geliyor. Erkeklere gelince ayni seyi soyleyemiyorum.

Toliş yazdığını kible geç ya niye tartışıyosun

kanka rep verdım dıye ne ulanlıgım kalmıs ne bıseylıgım hadı onuda gectım dun koydugum babete laf etmıs ya onlar bana hedıye geldı hemde onemlı bırınden kımse kusura bakmasın sırf hediyenın hatrına bu kadar sınırlendım nereye ıstıyosa oraya versın hadsız!

Tolin haklı olabilirsin ama sakin kuzum burası bir forum değmez sinirlerine.Sakinleşin özelden sakince yazışın canım ya da iletişim kurmayın kapatın konuyu hemen.Yoksa ban yiyeceksin diye korkuyorum.Hadi deli dolu arkadaşım benim sakinleş benim hatırıma cevap yazma.

valla ne ıstıyosan onu al ben sana soyluyorum begenmedım demek baska bunlar ne kadar cırkın demek baska ozur varya hayatta dılemem bende elım bos gelmem haberın olsun buyur davanı acabılırsın!
O da fikir beyan etmedir. Peki sen bilirsin. Print screen görüntüsünü atarım buraya millet görsün ne kadar seviyeli(!) olduğunu.

ban zaten yedım ya zaten yedım kıbledım kendımı ama kımse bana hedıye alınmıs bıseye o hakaretlerı edemez nereye kıme nasıl nerde ıstıyosa versın valla butun sınırım attı gece kk da hıc bu kadar sınırlendıgımı hatırlamıyorum!

Zaten siniri beni benden alıyor cevap vermese ne olir yani veya bırak kime ne demişse o uğraşsın dimi boşna oluyo böyle şeyler

Aslında teker teker bakınca,(şaşkınlık gidince) hepsinin güzel olduğunu düşünmeye başladım.. öyle yada böyle girmişler yarışmaya, hepsinin en heyecanlı dönemleri, Ee güzellerde(yarışmalık kadar olmasalar da).. okurlarsa üzülmesinler..

O da fikir beyan etmedir. Peki sen bilirsin. Print screen görüntüsünü atarım buraya millet görsün ne kadar seviyeli(!) olduğunu.
Lütfen arkadaşım gerek yok burada böyle şeylere.lütfen sende sakinleşip cevap yazmayı bırak hadi.

nereye atarsan at benım sevıyemı burdakı herkes bılır daha bıgunden bıgune bırıne hakaret etmemişimdir ama sen onu hatta dahada fazlasını hakettın attttttt!

Bence daha fazla yazısmayın burada da özelden konusun halledin.

4,7,12,17,18 sanki daha güzelleri vardı bence kesin yüz 2.planda yoksa bu kadar kötü olamaz durum. hoş bi anlamı da yok ne seçiyosak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…