• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Miss Turkey finalistleri açıklandı

4 numaranın kaşı gözü dudağı ayrı güzel ama gerisi yarışma için asla. o da (4 numara) melez galiba.Tam Türk değil.Olsa şaşardım malesef Türk kızları çok güzel değil.Değiliz yani.Burun yönünden hepimiz bir şanssısız en başta.:9:

photoshoptan bişey anlaşılmıyo ki
hepsinin teni aynı mübareklerin
yarışmada anlarız
:27::27:

bana bırdaha oyle bır mesaj atarsan gercekten cok ama cok kotu yaparım senı yanına bırakmam o attıgın mesajları anladınmı?!
Yalnız şöyle bir şey var.
Senin bana attığında bol bol hakaret var. Olası bir davada kaybeden sen olursun. Mesajın saklandı. :ssz:

4 numaranın kaşı gözü dudağı ayrı güzel ama gerisi yarışma için asla. o da (4 numara) melez galiba.Tam Türk değil.Olsa şaşardım malesef Türk kızları çok güzel değil.Değiliz yani.Burun yönünden hepimiz bir şanssısız en başta.:9:

Burun deme bana:30::30: 4 numarayı beğendim bende o da İsveç doğumluymuş:1:

Yalnız şöyle bir şey var.
Senin bana attığında bol bol hakaret var. Olası bir davada kaybeden sen olursun. Mesajın saklandı. :ssz:

hakaretler karsılıklı oldugu ıcın hıc bısey olmaz ama bı sonrakı hakaretınde gorusuruz anladınmı terbıyenı toplamanı tavsıye ederım sana!

$5362a9da025d0162105bfe4a.jpg

doğduğu şehir isveç diyo, türklere benzemiyor evet

Ya zaten bu ne sacma sey ya.
Bir grup insanin önüne cik "bak boyum su kadar, belim su kadar popom bu kadar gögüslerde ele geliyor yani güzelim de mi? Hadi hadi nolur güzelim güzelim" demek gibi birsey ya.
Allah Allah ne sacma seyler bunlar ya..

Tövbe yarabbim büyük konusmayayim kizim var...

Tolin sakin kuzum.

albı bıt pazarındakı kıza bunlar ne cırkın seyler yazmıs ya boyle yazılabılırmı allah askına begenmedım demek baska cırkın demek baska ve ben rep verdım dıye ne ulanlıgım kalmıs ne baska bıseylıgım insanda bıraz uslup bıraz ar olur ya!

türk kızları guzel, ama yarısmaya katılmak için ıstenılen ölçüde boy yok :9: olanlarda malum yani..

ne oluyor kuzum ya:26:

Bit pazarındaki ürünleri beğenmedim. Bu arkadaş sürekli eksiliyor. Ne eksiliyorsun dedim. Sinirlendim. O da bana ağır hakaretler yazmış. Print screen aldım inanmayan olabilir, pcye geçince atarım. Tolin fikirlere açık ol. Özür dilemezsen kaybeden sen olacaksın.

albı bıt pazarındakı kıza bunlar ne cırkın seyler yazmıs ya boyle yazılabılırmı allah askına begenmedım demek baska cırkın demek baska ve ben rep verdım dıye ne ulanlıgım kalmıs ne baska bıseylıgım insanda bıraz uslup bıraz ar olur ya!

Toliş yazdığını kible geç ya niye tartışıyosun

Bit pazarındaki ürünleri beğenmedim. Bu arkadaş sürekli eksiliyor. Ne eksiliyorsun dedim. Sinirlendim. O da bana ağır hakaretler yazmış. Print screen aldım inanmayan olabilir, pcye geçince atarım. Tolin fikirlere açık ol. Özür dilemezsen kaybeden sen olacaksın.

valla ne ıstıyosan onu al ben sana soyluyorum begenmedım demek baska bunlar ne kadar cırkın demek baska ozur varya hayatta dılemem bende elım bos gelmem haberın olsun buyur davanı acabılırsın!

Ya benim yakın arkadaşım elidor kızı seçildi yüzlerce insan arasına dergilere çıktı tamanen fotoshop harikası olmuş.Hem de saçları kaynaktı.Dergide gördüğümde tanıyamamıştım bile😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar lütfen davaya kadar sürdürmeyin olayları.
Mesajların içeriğini bilmediğimizden bize konuşmak düşmez ama halledin burada bence.

Back